ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συμβολικός αποκλεισμός των τρακτέρ στον κόμβο Αγιάς – Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Περισσότεροι από 25 φορείς της ευρύτερης περιοχής συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον κόμβο Πλατυκάμπου, όπου βρίσκονται από την περασμένη Πέμπτη παρατεταγμένα τρακτέρ από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας και της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων.

Εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων, συνεταιρισμών, του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, της Πρωτοβουλίας Λάρισας κατά των πλειστηριασμών, του γεωπονικού συλλόγου, πρωτοβάθμιων σωματείων και οργανώσεων, έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αγροτών.

Ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενωτικών αγώνων των εργαζομένων, των αγροτών, των μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών, προκειμένου να ανατραπούν οι πολιτικές που λειτουργούν προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣνΛ, Ρίζος Μαρούδας, κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο επικείμενο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Agrotica, ενώ χαρακτήρισε υπονομευτική την απόφαση της νέας επιτροπής που δημιουργήθηκε πρόσφατα να διοργανώσει ξεχωριστό συλλαλητήριο την προσεχή Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, επίσης στο πλαίσιο της Agrotica.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου προς την Αγιά, γα μία περίπου ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Newsroom onlarissa.gr    

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις