ΑΕΛ

Μοναδικός στόχος η άνοδος φέτος είπε ο Νταβέλης στην παρουσίαση των νέων προσώπων και του πλάνου της ΑΕΛ (φωτό – βίντεο)

“Όλοι μαζί από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, μία ομάδα, μία πόλη. Ναι μπορούμε να επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί όπου δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται, στην πρώτη κατηγορία. Και για να επιτευχθεί αυτό, δεν περισσεύει ουδείς” τόνισε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Πέμπτη για την παρουσίαση των στελεχών της ομάδας, αλλά και των στόχων της φετινής χρονιάς.

Από την εκδήλωση απουσίαζε ο γενικός διευθυντής Ευρυπίδης Τσιμπανάκος ο οποίος όπως εξήγησε ο κ. Νταβέλης βρισκόταν εκτός αναζητώντας παίκτες για τη στελέχωση της ομάδας, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση του διευθύνοντα συμβούλου και υπεύθυνου των ακαδημιών κ. Κώστα Κοταρέλα, του προϊστάμενου του διοικητικού τμήματος κ. Σπύρου Κωνσταντίνου, του οικονομικού επιτρόπου της ομάδας κ. Τάσου Χριστακόπουλου, του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων και marketing κ. Απόστολου Νταϊλιάνη, του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γιάννη Στάθη και του υπεύθυνου εισητηρίων κ. Κώστα Κοντού.

Από την πλευρά του ο προπονητής κ. Παύλος Δερμιτζάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως “εισπράττω μία μεγάλη αγάπη και γι’ αυτό το λόγο νιώθω υποχρεωμένος να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε ένα στόχο τον οποίο οραματιζόμαστε όλοι… Κάναμε μία πολύ τίμια κουβέντα με τον πρόεδρο και καταλήξαμε στα ίδια θέλω. Και τα ίδια θέλω είναι να καλλιεργήσουμε μία ομάδα όπου θα εξελίξει τις υποδομές της, μία ομάδα που θα εξελιχθεί σε ότι έχει να κάνει με τα αθλητικά της κέντρα, με τα γήπεδά της, μία ομάδα η οποία θα πάρει παίκτες που πραγματικά μπορούν να σηκώσουν υψηλούς στόχους και φυσικά μία ομάδα που έπρεπε να μπει σε μία κανονικότητα που είναι η αδειδότηση, ένα κομμάτι πολύ δύσκολο”.

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε – ως έκπληξη – μία ακόμη μεταγραφή των βυσσινί, ο 27χρονος αμυντικός που πέρυσι έπαιζε στην Κηφισιά και στη σουπερλίγκα, Νίκος Βαφέας.

Όπως τονίστηκε τέλος, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, ενώ η έναρξή της θα γίνει στις 29 Ιουλίου, στο AEL FC ARENA.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη συνέντευξη:

newsroom onlarissa.gr / φωτό: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες