ΛΑΡΙΣΑ

Δήμος Τεμπών: Πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες ομάδες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες ομάδες , μονογονεϊκές οικογένειες, απόρους , αστέγους , ανέργους – ανασφάλιστους για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπων αποτελεί μια από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς με ανθρωπιστική διάσταση η οποία εξυπηρετεί τις οικονομικά αδύναμες και ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν άμεση ανάγκη υποστήριξης και βοήθειας.

Όλα τα παρεχόμενα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται από δωρεές και χορηγίες και διατίθενται δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ο σεβασμός και η αξιοπρέπειας τους.

Για το λόγω αυτό ο Δήμος Τεμπων , η Πρόεδρος και τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν όλους τους πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις που συνεισφέρουν ενεργά στο σπουδαίο έργο κοινωνικής προσφοράς και αγάπης.

Επίσης για το σωστό συντονισμό να ευχαριστήσουμε την προϊσταμένη και τους εργαζομένους στην Κοινωνική Υπηρεσίας  και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τους οδηγούς για την συλλογική τους προσπάθεια.

Οι επιχειρήσεις που βοήθησαν τον Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τεμπών είναι οι παρακάτω: ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Σφαγεία Λάρισας, ΑΦΟΙ ΝΙΚΖΑ, ΑΦΟΙ ΜΠΙΖΙΟΥ, ΤΕΜΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ , η ΠΡΟΤΥΠΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ “ΓΡΑΒΑΝΗΣ”, η ΦΑΡΜΑ ΝΤΟΝΤΟΣ και οι παραγωγοί – κτηνοτρόφοι Μούρος Κων/νος και Μούρος Δημήτριος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες