ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ο Λαρισαίος σεφ που άφησε τα πάντα για να μαγειρεύει στο δικό του μαγαζί στη Νίσυρο, είναι υποψήφιος για «Χρυσό Σκούφο» (φωτο)
Άφησε την Αθήνα και τη Λάρισα και πήγε να ζήσει μόνιμα στη Νίσυρο, αλλά το όνειρό του και το ταλέντο του στην γαστρονομία δεν το άφησε ποτέ. Ο Λαρισαίος σεφ Κωνσταντίνος Τσιάτσιος ,με καταγωγή από τους Γόννους που τον γνωρίσαμε αρχικά από το «MasterChef» ζει μια ποιοτική ζωή στο πανέμορφο νησί της Ελλάδας, κάνοντας επάγγελμα το χόμπι του, την μαγειρική.
Μ’ έναν φίλο του άνοιξαν το δικό τους εστιατόριο και οι επιτυχίες πάνω στο αντικείμενό του συνεχίζονται με τους κόπους του να δικαιώνονται, καθώς και από το μακρινό νησί της Νισύρου καταφέρνει να πετυχαίνει διακρίσεις.
Όπως ο ίδιος ενημέρωσε με ανάρτησή του είναι υποψήφιος για «Χρυσό σκούφο» μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις για τους Έλληνες σεφ.
Μάλιστα ανέφερε στην ανάρτησή του: «Αν πιστέψεις στα όνειρα σου αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν όπου και αν έχεις επιλέξει να τα ζήσεις…»!
Δείτε την φωτογραφία με την υποψηφιότητα:
Ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος τα κατάφερε περίφημα παρότι ξεκίνησε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα σχετικά αργά λίγο πριν τα 30 του, καθώς προηγουμένως είχε δουλειά στρωμένη ως ηλεκτρολόγος. Όμως αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του, την μεγάλη του αγάπη για την μαγειρική και τα κατάφερε περίφημα.
Άφησε τους Γόνους για να σπουδάσει μαγειρική σε σχολή της Αθήνας. Μάλιστα έκανε την πρακτική του σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια, το «Βαρούλκο» του πασίγνωστου σεφ, Λευτέρη Λαζάρου και κάπως έτσι ξεκίνησε η πετυχημένη του διαδρομή για την μαγειρική που λατρεύει και κατάφερε κάνει το χόμπι του επάγγελμα.
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις