ΛΑΡΙΣΑ

Η Περιφέρεια απαντά στον Καλογιάννη: Τα λάθη για τον ποδηλατικό βαραίνουν αποκλειστικά το δήμαρχο – Αυτός ανέλαβε αυτοβούλως τις πρωτοβουλίες

Η φράση του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη «ο καθένας αναμετράται με το μπόι του», χθες απαντώντας σε δημοσιογραφικό ερώτημα για την απουσία Περιφέρειας και Τροχαίας από την απολογιστική συνέντευξη του ποδηλατικού, άναψε “φωτιές” στο πολιτικό σκηνικό.

Ο κ. Καλογιάννης άφησε κατά πολλούς σαφείς αιχμές κατά των υπολοίπων φορέων που ενεπλάκησαν στη – κατά τα λοιπά απολύτως επιτυχημένη – διοργάνωση, μετά τη γενική κατακραυγή λόγω των τεράστιων συγκοινωνιακών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, από έναν – εκ του αποτελέσματος – αποτυχημένο σχεδιασμό.

Πηγές από το κτήριο της Περιφεριακή Ενότητα Λάρισας, απαντούσαν το πρωί της Τετάρτης στο onlarissa.gr ότι «ουδέποτε προσκληθήκαμε στη συνέντευξη τύπου του δημάρχου Λαρισαίων. Καλό θα ήταν επίσης, όταν ερωτάται ο κ. Καλογιάννης για κάτι, να απαντά ευθέως και να μην αφήνει υπονοούμενα».

Σε ότι αφορά το συγκοινωνιακό φιάσκο του περασμένου Σαββάτου, εξηγούσαν πως «τα όποια λάθη και οι παραλείψεις είναι αποκλειστικά του κ. Καλογιάννη που είχε αναλάβει αυτοβούλως την πρωτοβουλία να συσκέπτεται και να δίνει και συνεντεύξεις, σε κάποιες από τις οποίες μάλιστα, παραβρεθήκαμε μετά από επισήμανσή μας. Οι υπηρεσίες του έκαναν συσκέψεις και τον σχεδιασμό μαζί με την αστυνομία. Εμείς δείξαμε εμπιστοσύνη στο συντονισμό των υπηρεσιών του δήμου με την Αστυνομία».

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες