ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εκπαιδευτήρια Ράπτου: Κανονικά για μάθημα τα παιδιά, συγκεντρωμένο πλήθος γονέων έξω από τις αίθουσες συντονίζει τις δράσεις του – Δάκρυα για τη Μαίρη Ράπτου (φωτο – βίντεο)

Μετά την χθεσινή επεισοδιακή ημέρα με τις απίστευτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με εκατοντάδες διαμαρτυρόμενους γονείς για το «λουκέτο» στο Δημοτικό Σχολείο και στο Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου, ύστερα από δήλωση της διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικατερίνης Καραγιώργου περί “άμεσα εκτελεστέας απόφασης”, η διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων με email προς τους γονείς, τόνιζε πως η λειτουργία του σχολείου συνεχίζεται… κανονικά, γράφοντας συγκεκριμένα: “Τα Εκπαιδευτήρια Μ. Ν. Ράπτου δεν έχουν παραλάβει καμία δικαστική απόφαση σχετικά με τη λειτουργία τους. Ως εκ τούτου συνεχίζουμε κανονικά τη λειτουργία μας. Ήδη, κατατίθενται νέες αιτήσεις αναστολής με αίτημα προσωρινής διαταγής ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωσή σας.”

Έτσι και έγινε καθώς σήμερα οι μαθητές πήγαν κανονικά στο σχολείο τους, μπήκαν στις αίθουσες για μάθημα αφού προηγουμένως τραγουδούσαν στην αυλή , ενώ οι γονείς είναι συγκεντρωμένοι στον προαύλιο χώρο και συντονίζονται για τις επόμενες κινήσεις και δράσεις τους.

Στο μεταξύ η δασκάλα Αναστασία Καλαφάτη απευθύνθηκε στους μαθητές, τονίζοντας πως: «Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι ένα μεγάλο χαμόγελο, εμείς γονείς και δάσκαλοι θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα».

Όλα αυτά την στιγμή που υπάρχει μεγάλη θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Μαίρης Ράπτου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας – φωτο-βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες