ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Νέες κινήσεις στην αγορά της Λάρισας: Το Epicure 5 επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση

Το Epicure 5, το εμβληματικό restaurant – bar που τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε στον πέμπτο όροφο του κτηρίου που βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 2 (στο στενό του Δικαστικού Μεγάρου, πάνω από το Public), ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες του και να υποδεχθεί τους Λαρισαίους.

Υπό τη διεύθυνση ομάδας που λειτουργεί τα κεντρικά μπαρ ΕΛΙΤ, Pablo και Rubik (Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ηλίας Χαρταλάμης) και είχε την ευθύνη λειτουργίας του baMboo στην ταράτσα του κτηρίου, το Epicure 5 θα κάνει το νέο του ξεκίνημα στις αρχές Δεκεμβρίου ως restaurant – bar και πάλι. Φιλοδοξώντας να αποτελέσει και το φετινό χειμώνα σημείο συνάντησης για φαγητό και ποτό.

Στα σχέδια των νέων του ιδιοκτητών είναι και η λειτουργία του θερινού restaurant – bar, από την άνοιξη και μετά, στην ταράτσα του κτηρίου.

Στο χώρο της λαρισινής διασκέδασης πάντα, ένα δεύτερο gourmet εστιατόριο με υψηλές επιδόσεις στη γαστρονομία, το «Monark comfort food» που λειτουργούσε επί της οδού Φιλελλήνων 62 στο λόφο του Φρουρίου, σταμάτησε τη λειτουργία του. Πληροφορίες θέλουν οι ιδιοκτήτες του να σχεδιάζουν τη μεταφορά του στο κέντρο της πόλης με το ίδιο ή άλλο concept σε χώρο που βρίσκεται σε πεζόδρομο της οδού Ανδρούτσου.

Τέλος, στην κινητικότητα που παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες η αγορά στο κέντρο της πόλης, αξίζει να σημειωθεί το ενδιαφέρον του ομίλου «Γρηγόρης Μικρογεύματα» για τη λειτουργία καταστήματος αλυσίδας σε κεντρικότατο σημείο. Ένα από τα καταστήματα που εξετάζονται φέρεται πως είναι αυτό στη συμβολή των οδών Κούμα και Παναγούλη, στο οποίο λειτουργούσε έως τώρα café Sicily.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες