ΛΑΡΙΣΑ

Σύσκεψη του ΚΚΕ σήμερα στη Νεάπολη

Σήμερα Παρασκευή 18 Νοέμβρη, στις 6:30 μ.μ., η ΚΟΒ Νεάπολης της ΤΟ Λάρισας του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη για το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ «Καμία Αναμονή!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής!», στο πνευματικό κέντρο.  Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ”.

Επίσης, πολύμορφη δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα και σε περιοχές της Λάρισας. Συγκεκριμένα:
Η ΚΟΒ Αμπελώνα Λάρισας, διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοέμβρη, στις 11:00 , στη δημοτική κοινότητα, σύσκεψη με θέμα «Για το λαό βαρυχειμωνιά, για τους επιχειρηματικούς ομίλους “άνοιξη” κερδών. Καμία αναμονή για «λύσεις» από τους ενόχους! Οργάνωση και αγώνας για ζωή με δικαιώματα!»  Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης , βουλευτής του ΚΚΕ.

– Η ΚΟΒ Συκουρίου Λάρισας, διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοέμβρη,  στις 17:30, στο δημαρχείο, σύσκεψη με θέμα «Για το λαό βαρυχειμωνιά, για τους επιχειρηματικούς ομίλους “άνοιξη” κερδών. Καμία αναμονή για «λύσεις» από τους ενόχους! Οργάνωση και αγώνας για ζωή με δικαιώματα!»  Θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες