ΛΑΡΙΣΑ

Σε φιλικό κλίμα έκοψαν την πίτα τους τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Λάρισας μέσα σε φιλικό κλίμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Διόνυσος». Ο πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε. Λέτσιος Ιωάννης στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:« η Δ.Α.Κ.Ε. είναι μια συνδικαλιστική παράταξη δεκαετιών που δίνει μάχες στον χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς άλλα ο βασικός στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να επιλύσουμε ζητήματα ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης για τους μαθητές μας». Στη συνέχεια ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ν. Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου, η πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κωνσταντίνος Καλαμπάκας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ν. Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” Αθανάσιος Μαμάκος, Γ.Γ. ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Αικατερίνη Καραγιώργου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Καρδίτσας Γκόλτσιος Κωνσταντίνος, ο Αν. Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Νικόλαος Ζέρβας, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πρωτοβάθμιας ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Αφροδίτη Ξυνοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φώτης Τζατζάκης, Ελένη Ξυνοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Κωνσταντίνος Κούμας” Δημήτριος Παπαποστόλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλελέρ Σπύρος Καλέτσιος, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας Γιώργος Νάστος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας Τζιατζιάς Μιχάλης, ο προεδρεύων της ΕΛΜΕ Λάρισας Αθανάσιος Φούντας, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας Λάρισας Νικόλαος Καρκαλής, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Γιώργος Τασιόπουλος, ο κ. Τσιαπάλας Χαράλαμπος στέλεχος της ΝΔ. Διευθυντές σχολείων και πλήθος συναδέλφων. Το φλουρί κέρδισε ο συνάδερφος κ. Βασίλης Καραμπίλιας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ ΠΕ Λάρισας ευχαριστεί θερμότατα όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και φίλους που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες