ΛΑΡΙΣΑ

Έφυγαν από τη ζωή έξι Λαρισαίοι

Θλίψη σκόρπισε χθες στη Λάρισα η είδηση του θανάτου του 53χρονου απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας Αναστάσιου Καραβάνα που υπέστη ανακοπή καρδιάς το απόγευμα της Κυριακής έξω στο δρόμο στη συνοικία της Νεάπολης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 4:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 72 ετών ο Ιωάννης Νούσιος, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Βασίλειος Γαλάνης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 πμ εκ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου (παλαιά εθνική οδό) Λάρισας.

Κηδεύεται σήμερα σε ηλικία 90 ετών ο Αργύρος Λαγινάς, στις 11.30 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Γεννέσεως της Θεοτόκου, στην Κοιλάδα Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο Στέφανος Μπέσσας. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 15.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών απεβίωσε η Ελένη Τσιαντούλα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες