ΛΑΡΙΣΑ

Συνεχείς εκκλήσεις για αίμα από φορείς της Λάρισας

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι η Διοίκηση του Φορέα μας, λόγω του τραγικού σημερινού σιδηροδρομικού  δυστυχήματος  ενεργοποίησε την τράπεζα αίματος του Επιμελητηρίου  και καλεί τα μέλη της τράπεζας αλλά και όλα τα μέλη μας γενικότερα σε  εθελοντική αιµοδοσία ΣΗΜΕΡΑ μέχρι τη 1.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας αλλά και πιο μετά στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας, με σκοπό την ενίσχυση της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς υποστήριξης.

Η Εθελοντική Αιµοδοσία είναι  πράξη  ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, είναι αγάπη, είναι δώρο ζωής.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας εκφράζει τη θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη χθες το βράδυ στα Τέμπη. Δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται την ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Καλεί τα Σωματεία, τους φορείς και συνολικά τον λαό της πόλης να εκφράσει για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη του και να προσέλθουν μαζικά στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας όπου πραγματοποιείται έκτακτη αιμοδοσία.

Ο φοιτητικός σύλλογος Νοσηλευτικής εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη μετά την μετωπική σύγκρουση των 2 τρένων, αργά χθες τη νύχτα.

Καλεί κάθε φοιτητή να συμμετέχει στις έκτακτες αιμοδοσίες των νοσοκομείων.
ΓΝΛ Τμήμα αιμοδοσίας 09:00-13:00 και 18:00-20:00
ΠΓΝΛ Τμήμα αιμοδοσίας 09:00-18:30

Τηλ. επικοινωνίας: 686655253 (Δήμητρα, πρόεδρος ΦΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες