ΛΑΡΙΣΑ

Νασιώκας: «Ο λαός θα δώσει μήνυμα ανατροπής»

«Ο λαός θα δώσει τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να επανέλθει δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Η ψήφος στη Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος ανατροπής, σε όλα όσα κρατούν τη χώρα μας πίσω και τη βουλιάζουν στην παρακμή…», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Άκης Νασιώκας.

Σε συναντήσεις του με κατοίκους της Κοιλάδας, του Λουτρού, της Μάνδρας και του Κουτσόχερου, ο υποψήφιος βουλευτής, ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, σε φλέγοντα θέματα της χώρας.

Απηύθυνε κάλεσμα ανασύνταξης της δημοκρατικής παράταξης και αγώνα για τον δρόμο της δημοκρατικής ανατροπής, «προς όφελος των Ελληνίδων και των Ελλήνων, και ιδιαίτερα των μεσαίων και κατώτερων στρωμάτων που έχουν περισσότερες ανάγκες», όπως τόνισε και παρουσίασε τους εξής βασικούς άξονες του προγραμματικού πλαισίου του ΠΑΣΟΚ: «Να φέρουμε τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή. Ίσες δυνατότητες και ευκαιρίες για όλους τους νέους ανθρώπους με σύγχρονη παιδεία, κίνητρα για να βρουν αξιοπρεπή εργασία στον ιδιωτικό τομέα.

Δραστική μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων. Στοχεύουμε στην δίκαιη διανομή του πλούτου, με ένα προοδευτικό και αναδιανεμητικό φορολογικό σύστημα.

Δημιουργούμε το νέο παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα.

Επιδιώκουμε δημοσιονομική σταθερότητα και αναβάθμιση της διεθνούς θέσης της χώρας, αλλά με ήπια πρωτογενή πλεονάσματα που δεν υπονομεύουν τις προοπτικές για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή. Απασχόληση για όλους, με ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Φωνή στον πολίτη – ισχυροί και λειτουργικοί δημοκρατικοί θεσμοί. Ανοιχτή κοινωνία χωρίς διακρίσεις, με αποδοχή της διαφορετικότητας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες