ΛΑΡΙΣΑ

ΚΚΕ: “Οι αγρότες έχουν το δίκιο με το μέρος τους”

Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του  ΚΚΕ με ανακοίνωσή της: «χαιρετίζει και στηρίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες του νομού που βγαίνουν σήμερα ξανά στους δρόμους διεκδικώντας μέτρα στήριξης του εισοδήματος τους.

Τα αιτήματά τους για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, μείωση του κόστους παραγωγής  είναι  δίκαια γιατί είναι αυτά που μπορούν να τους εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή ζωή για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα τους και να σταματήσει να  ακολουθεί την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» .

Η ίδια η πείρα, δείχνει ότι, μόνο με τη μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες, την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τη κοινή δράση με τους εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές της πόλης, μπόρεσαν να αποσπάσουν κάποιες κατακτήσεις.  Τέτοιες κατακτήσεις για παράδειγμα υπήρχαν στην Αγιά.

Η συμπόρευση με το ΚΚΕ στον αγώνα αλλά και στις εκλογές είναι η μόνη σίγουρη λύση για να δώσετε τη μάχη από καλύτερες θέσεις. Γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που συμπαραστάθηκε ενεργά στους αγώνες σας για επιβίωση, έδωσε μάχη εντός και εκτός Βουλής για τα συμφέροντά σας, στήριξε τα δίκαια αιτήματα σας. Εκεί θα καταθέσει το ΚΚΕ και κάθε ψήφο που θα πάρει στις εκλογές που έρχονται.

Με το ΚΚΕ λοιπόν γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μετράει και ενοχλεί! Η ενίσχυσή του παντού, είναι πραγματική συμβολή στον αγώνα για την υπεράσπιση του εισοδήματός, για να μείνει η αγροτιά στον τόπο της».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες