ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Τα 29α Ιπποκράτεια το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα με την συμμετοχή 300 λιλιπούτειων αθλητών (βίντεο)

Μια σπουδαία διοργάνωση με μακρά παράδοση διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο (10-11 Ιουνίου) στη Λάρισα, στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.

300 λιλιπούτειοι αθλητές από 26 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στους κολυμβητικούς αγώνες οι οποίοι όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής στο διοικητήριο της περιφέρειας Θεσσαλίας: «δίνουν μια άλλη κινητικότητα στην πόλη», συμπληρώνοντας πως: «Το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνουν οι κολυμβητικοί αγώνες αγωνιστικών κατηγοριών και οι επίσημοί χρόνοι θα καταχωρηθούν στο αρχείο της Ομοσπονδίας».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης σημείωσε πως: «Πρόκειται για μια σημαντική διασυλλογική διοργάνωση για την πόλη. Το ανοιχτό κολυμβητήριο στη Νέα Πολιτεία να πω ότι είναι μια σπουδαία δομή με μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και στηρίζει τον αθλητικό τουρισμό στην πόλη».

Τέλος, ο Γιώργος Κατσαντώνης, μέλος της ΚΟΕ, πρόεδρος Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Θεσσαλίας και πρόεδρος του ΝΟΛ, επισήμανε: “Τα 29α Ιπποκράτεια είναι από τους πιο παλιούς διασυλλογικούς αγώνες που γίνονται στη χώρα. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο της διοργάνωσης και οι συμμετοχές να είναι περισσότερες. Ημερολογιακά διεξάγονται ένα μήνα πριν από τους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης, για τους οποίους οι αθλητές

προετοιμάζονται όλη τη χρονιά. Για αυτό και κάθε χρόνο έχουμε περισσότερες συμμετοχές. Φέτος αγωνίζονται περίπου 300 αθλητές από 26 Σωματεία. Με τη βοήθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων οι αγώνες αποκτούν μεγαλύτερη αίγλη. Καλούμε όσους μπορούν και θέλουν να έρθουν να χειροκροτήσουν τις επιδόσεις των αθλητών”.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες