ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος master chef, το βραβείο για την καλύτερη ελληνική κουζίνα, το νησί και το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμά του (φωτο)

Άφησε την Αθήνα και τη Λάρισα και πήγε να ζήσει μόνιμα στη Νίσυρο, αλλά το όνειρό του και το ταλέντο του στην γαστρονομία δεν το άφησε ποτέ. Ο Λαρισαίος σεφ Κωνσταντίνος Τσιάτσιος, με καταγωγή από τους Γόννους που τον γνωρίσαμε αρχικά από το «MasterChef» έζησε για 4 ολόκληρα χρόνια μια ποιοτική ζωή στο πανέμορφο νησί της Ελλάδας, κάνοντας επάγγελμα το χόμπι του, την μαγειρική.

Μ’ έναν φίλο του άνοιξαν το δικό τους εστιατόριο και οι επιτυχίες πάνω στο αντικείμενό του συνεχίζονται με τους κόπους του να δικαιωθήκαν με βραβεία και διακρίσεις.

Μάλιστα μόλις κέρδισε για το εν λόγω εστιατόριο «γευsea», βραβείο για την καλύτερη ελληνική κουζίνα, κάτι που έγινε ταυτόχρονα με την απόφασή του να αφήσει την Νίσυρο μετά από τέσσερα απολαυστικά και δημιουργικά χρόνια. Ο ίδιος συγκινεί με την ανάρτησή του:

«Το 2019 λοιπόν πήρα την απόφαση να μετακομίσω στην πανέμορφη 2η πλέον πατρίδα μου την Νίσυρο ώστε να δημιουργήσω εκεί ένα εστιατόριο με τον πολύ καλό μου φίλο @antoniskoumpanios.

Θέλω να σταθώ λίγο εδώ γιατί έχει σημασία ( βγαίνοντας λοιπόν από τον διαγωνισμό του masterchef πολύς μα πολύς κόσμος με ρωτούσε με μεγάλη απορία μα καλά στη Νίσυρο θα πας εκει είναι μακρυά και ξέρετε όλα αυτά που λένε γιατί απλά δεν επέλεξα ένα νησί που θα επέλεγαν οι περισσότεροι, την σχέση λοιπον που αποκτάς με αυτό το νησί είναι έρωτας, είναι αγάπη, είναι ζεστασιά από τους κατοίκους και εγώ εκεί βρήκα αυτό που λείπει πλέον στην εποχή μας μια μεγάλη μεγάλη αγκαλιά από την πρώτη κιόλας μέρα και πλέον ήρθε η στιγμή να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για ότι μου έχετε προσφέρει αυτά τα 4 χρόνια μια και πέρυσι ήταν η τελευταία μου επαγγελματική χρονιά στη Νίσυρο. 4 χρόνια σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης, στόχος της πρώτης στιγμής ότι το εστιατόριο πρέπει να αγωνιστεί για το καλύτερο, πρέπει να προσφέρουμε κάτι σε αυτή την όμορφη κοινωνία και έτσι κλείνοντας ένα κεφάλαιο επαγγελματικό αποχωρώ από την Νίσυρο μου έχοντας προσφέρει αυτό που αγαπάω μαγείρεψα με την καρδιά μου με την ψυχή μου και στο τέλος το εστιατόριο @γευsea βραβεύτηκε με το βραβείο ελληνικής κουζινας και έβαλε την Νίσυρο στο γαστρονομικό χάρτη.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους την γυναίκα μου @kleiw_tsiou γιατί χωρίς την υποστήριξη και την υπομονή της δεν θα το είχα βγάλει εις πέρας , τον συνοδοιπόρο μου και συνεργάτη μου @antoniskoumpanios για την συνεργασία μας και όλα τα παιδιά πιστέψανε σε εμένα και με ακολούθησαν στην Νίσυρο. Και το καΐκι μας τον καπετάν Στέφανο που μας προσφερε καθημερινά τον αγώνα του για βγάζουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε…

Ευχαριστούμε το @athinorama και το κύριο

@dimitrisantonopoulos0702 που μας επισκέφθηκε και τον κύριο @yorgoskaramihos που σύστησε το εστιατόριο μας στους αρμόδιους

____________________

Νίσυρο μου πλέον θα μας δένουν δυνατές αναμνήσεις στιγμές αξέχαστες σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτα τα υπέροχα 4 χρόνια

……

Πίστεψε στο όραμα σου, πάλεψε για τα πιστεύω σου, ονειρέψου και εσύ μια δική σου Νίσυρο.

2019-2023».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες