ΛΑΡΙΣΑ

Τσακαλώτος: Κάναμε λάθος στις πρώτες εκλογές, δε δώσαμε έμφαση στη θετική μας ατζέντα (βίντεο)

Με αρκετή δόση αυτοκριτικής, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε το απόγευμα της Τρίτης από τη Λάρισα, πως το κόμμα του έκανε λάθος στις εκλογές της 21ης Μαΐου καθώς δεν έδωσε έμφαση στη θετική του ατζέντα.

«Προσπαθούμε, είπε χαρακτηριστικά, να θέσουμε στον ελληνικό λαό τη δική μας ατζέντα. Θεωρούμε ότι κάναμε λάθος στις πρώτες εκλογές, δε δώσαμε την έμφαση που έπρεπε στη θετική μας ατζέντα και στο μεσοπρόθεσμο, πώς φανταζόμαστε την Ελλάδα σε τέσσερα χρόνια, πώς θα μπορούσε να είναι το σύστημα υγείας, η παιδεία, οι εργασιακές σχέσεις, ο αγροτικός τομέας με τη στήριξη ενός αναπτυξιακού κράτους».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών κατηγόρησε τη Ν.Δ. πως «θέλει να εργαλειοποιήσει τη μουσουλμανική μειονότητα στη βορειοανατολική χώρα», αλλά και ότι «θεωρεί πως όποιος βάζει ερωτήματα γιατί έγινε το τραγικό ναυάγιο δεν είναι πραγματικός Έλληνας».

Από την πλευρά του ο πρώτος στην εκλογική λίστα της Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, έκανε λόγο για «δύο κόσμους που συγκρούονται» στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες