ΛΑΡΙΣΑ

Ξηρομερίτης: «Αδιαπραγμάτευτη η ενότητα της παράταξής μας»

Δήλωση με την οποία τονίζει πως «η ενότητα της παράταξής μας είναι αδιαπραγμάτευτη» εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, Μάριος Ξηρομερίτης.

Αναλυτικά αναφέρει: «Συμπληρώνεται φέτος ένας κύκλος  23 ετών, ως αιρετός  στην αυτοδιοίκηση καθώς  είχα την τιμή να συμμετέχω  από νεαρός στις εκλογικές διαδικασίες και οι συμπολίτες στον Νομό και στον Δήμο με  ανέδειξαν από παλιά σε πολλές θέσεις ευθύνης .Με αυτή την επιστολή θα ήθελα για ακόμη μία φορά να σας ευχαριστώ από καρδιάς για την συμπαράσταση  και τους αγώνες που δώσαμε μαζί.

Τα τελευταία 9 χρόνια με τον Θανάση Μαμάκο ,τους δημοτικούς συμβούλους και όλα τα παιδιά της παράταξή μας, δώσαμε πολλούς αγώνες για να καταφέρουμε να ομογενοποιηθούμε , να ταυτιστούμε με τους συμπολίτες μας και να συνεργαστούμε με δημότες από όλους τους πολιτικούς χώρους όπως αρμόζει στην αυτοδιοίκηση. Σε αυτή την παράταξη αφιέρωσα όλο τον αυτοδιοικητικό μου ζήλο  προς όφελος του δήμου Λαρισαίων και των συμπολιτών μου, καταθέτοντας όνειρα ,προτάσεις και καινοτόμες ιδέες για να χτίσουμε την Πρωτεύουσα της Θεσσαλίας που μας αξίζει.

Έναν Δήμο που πρέπει να τον πάμε ψηλά και να είμαστε περήφανοι απέναντι στα παιδιά μας και τις γενιές που έρχονται . Αυτά τα 9 χρόνια αντιπολίτευσης που οι συνδημότες μου δώσανε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο να διαδραματίσω, αγωνιστήκαμε ,κοπιάσαμε και χτίσαμε πολλά .Ως θεματοφύλακας της ενότητας θα ήθελα να δηλώσω δημόσια ότι αυτή η παράταξη είναι και θα παραμείνει μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους δημότες από όλους τους πολιτικούς χώρους ,που θα καταφέρει να αποτελέσει και την νέα Δημιουργική Δημοτική Αρχή.

Νέοι άνθρωποι , Νέο Όραμα ,Νέα Όνειρα και βαθιά γνώση με τεράστια εμπειρία θα αποτελέσουν τον μοχλό ανάπτυξης στον Δήμο τηςΛάρισας.

Προσωπικά οφείλω αυτή την στιγμή να δηλώσω ότι εξαιτίας πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα κατέλθω στον στίβο τον εκλογών …αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για σκέψη και διάθεση προσφοράς ….»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες