ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας από Φάρσαλα: Την Κυριακή, δυναμικά κι ενωτικά, πετυχαίνουμε μεγαλύτερη νίκη από την 21η Μαΐου

«Είναι σημαντικό η χώρα να έχει την Κυριακή μια σταθερή κυβέρνηση, με μία ισχυρή αυτοδυναμία, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο πρόγραμμα, το οποίο έχουμε ήδη παρουσιάσει στον ελληνικό λαό».

Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας από τα Φάρσαλα, προτρέποντας τους κατοίκους να εμπιστευτούν ξανά τη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και να της δώσουν τη μεγάλη νίκη, που θα σηματοδοτήσει τη συνέχιση της πορείας προς την ανάπτυξη και την προοπτική της Ελλάδας.

«Είμαστε σήμερα εδώ, όλοι μαζί, με τη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ και τους υποψήφιους Βουλευτές του Νομού μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη νίκη που μας δώσατε στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Πάμε την ερχόμενη Κυριακή να το επαναλάβουμε ξανά, ακόμη πιο ενωτικά και δυναμικά. Πάμε να αναδείξουμε Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πάμε να δώσουμε ψήφο ισχυρής εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία. Να βάψουμε πάλι της Ελλάδα μας μπλε. Να “χρωματίσουμε” τη ζωή με ελπίδα, σεβασμό και αξίες. Γιατί σε όλους τους Έλληνες αξίζουν τα καλύτερα», συνέχισε στη σύντομη τοποθέτησή του, ο Χρήστος Κέλλας, προσθέτοντας:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους γιατί στις εκλογές της 21ης Μαΐου “φωνάξατε” ότι θέλετε να συνεχίσουμε σταθερά και την επόμενη τετραετία, στο δρόμο που ξεκινήσαμε μαζί. Με το χέρι στην καρδιά σας παρακαλώ να δώσετε όλοι δυναμικό παρών στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Γιατί, όπως λέει και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η κάλπη είναι άδεια. Και πρέπει να τη γεμίσουμε από την αρχή. Πάμε, λοιπόν, να τη γεμίσουμε με γαλάζια ψηφοδέλτια. Ας γυρίσουμε την πλάτη στους αντιπάλους μας, που είναι οι ξαπλώστρες, ο ήλιος, η λογική του “δε βαριέσαι…” Εάν χρειαζόμαστε κάτι, τώρα, είναι προσοχή, ψυχραιμία και μια υπερπροσπάθεια στις τελευταίες τέσσερις ημέρες, ώστε να μη χαθεί ό,τι κατακτήθηκε με πολύ αγώνα και κόπο».

Ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε ότι “οι πράξεις θέλουν τόλμη και αυτοπεποίθηση”, αναφερόμενος στα μεγάλα έργα της ΝΔ για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και τη στήριξη του αγροτικού κόσμου.

«Η κατασκευή του φράγματος της Σκοπιάς, αποτελεί ένα έργο με τεράστιο αναπτυξιακό αποτύπωμα στην περιοχή, εξασφαλίζοντας την άρδευση χιλιάδων στρεμμάτων, την ύδρευση μεγάλου μέρους της ευρύτερης περιοχής των Φαρσάλων και την προστασία του περιβάλλοντος. Και βεβαίως μαζί με το αρδευτικό έργο Υπέρεια – Ορφανά, πετυχαίνουμε την ορθή διαχείριση του νερού, για να έχουμε καλύτερη παραγωγή, περιορισμένο κόστος άρδευσης και προστασία του περιβάλλοντος. Είμαστε στο πλευρό των αγροτών με συνέπεια και πρόγραμμα, βάζουμε τον πρωτογενή τομέα στην πρώτη γραμμή».

Ο Χρήστος Κέλλας, επεσήμανε στους κατοίκους των Φαρσάλων, ότι βασική προτεραιότητα της ΝΔ την επόμενη τετραετία είναι η δημόσια υγεία και επίκεντρο της πολιτικής της ο άνθρωπος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Προχωράμε δυναμικά, με όρεξη και πρόγραμμα στην αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ώστε τούτο να αποτελεί συνειδητή επιλογή κι όχι “αναγκαίο κακό” για τους πολίτες. Με σημαντικές μεταρρυθμίσεις, που θα έχουν ως στόχο την προσφορά αρτιότερων υπηρεσιών υγείας προς όλους. Με προσλήψεις 10.000 γιατρών και νοσηλευτών σε ορίζοντα τετραετίας, με αναβάθμιση 80 Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων μας, με ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας της χώρας, μέσα σ’ αυτά και του Νομού μας.

Επενδύουμε στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και στον οικογενειακό γιατρό. Συνεχίζουμε τα προγράμματα για δωρεάν μαστογραφίες, πρόληψη σε πολλούς τύπους καρκίνου, στήριξη των συμπολιτών μας, που πάσχουν από την ασθένεια. Αλλάζουμε πολλά, γιατί σεβόμαστε τον άνθρωπο και την υγεία του, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες