ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: Όλοι στην κάλπη, για αυτοδύναμη ΝΔ και ισχυρή Ελλάδα

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ Λάρισας “Θεσσαλικό Περισκόπιο” και τη δημοσιογράφο Μίνα Μαυρογιάννη.

Απάντησε σε ερωτήματα για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ, αλλά και για το πολύνεκρο ναυάγιο και το μεταναστευτικό ζήτημα.

Καταλόγισε στο ΣΥΡΙΖΑ, “ανεύθυνη στάση” στο ζήτημα των δύο υποψηφίων του στη Ροδόπη και ζήτησε από τους πολίτες της Λάρισας “να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη για να χαρίσουν 4η και 5η έδρα στο Νομό και να αναδείξουν κυβέρνηση αυτοδύναμη και ισχυρή τη ΝΔ”.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Όλοι στην κάλπη, για αυτοδύναμη ΝΔ και ισχυρή Ελλάδα

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου μας γέμισε ευθύνες για την επόμενη μέρα.

Ξεκινάμε πάλι από την αρχή και πρέπει να πετύχουμε το ίδιο και ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό, ώστε η Ελλάδα μας να έχει μια αυτοδύναμη, σταθερή κυβέρνηση, που θα προχωρήσει σε έργο τετραετίας. Άλλωστε οι μεγάλες αλλαγές και οι σημαντικές μεταρρυθμίσεις, απαιτούν ισχυρές κυβερνήσεις.

Είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα, την Κυριακή εκλέγουμε πρωθυπουργό και κυβέρνηση, και όχι αντιπολίτευση. Τους θέλουμε όλους στην κάλπη, για ένα ισχυρό ποσοστό για τη ΝΔ, ώστε να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία και με επτακομματική και με οκτακομματική Βουλή. Αντίπαλοί μας, η χαλάρωση και ο εφησυχασμός.

Η πίστη, ενώνει δεν διχάζει

Είναι γεγονός, υπάρχει ένας κατακερματισμός από μικρά κόμματα. Κάποιοι καπηλεύονται ακόμη και το θρησκευτικό συναίσθημα και επιχειρούν να παραπλανούν τους πολίτες που θεωρούν, ότι με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την πίστη τους. Η Ορθοδοξία, όμως, είναι πολύ μεγάλη για να φυλακίζεται στα όρια ενός κόμματος και η πίστη μας ενώνει, δε διχάζει. Σε καμία περίπτωση τα ζητήματα της εκκλησίας δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο προεκλογικής ή κομματικής αντιπαράθεσης. Ας αφήσουμε τα εκκλησιαστικά έξω από τις πολιτικές διαφωνίες και ας μην εμπλέκουμε την Ορθοδοξία με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνηση του τόπου. Θεωρώ ότι οι συμπατριώτες μας, θα ακούσουν αυτό το μήνυμα.

Ανεύθυνη στάση ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί το Λιμενικό

Το πρόσφατο ναυάγιο αποτελεί ένα τραγικό γεγονός, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών, δύσμοιρων ανθρώπων, που έψαχναν να βρουν μια καλύτερη τύχη. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να κατηγορεί το Ελληνικό Λιμενικό, που έχει σώσει πολλές ζωές όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια τελείως ανεύθυνη στάση, δυσφημεί τη χώρα μας και βεβαίως συμπίπτει με τις θέσεις των Τούρκων στο συγκεκριμένο ζήτημα, ότι δήθεν η Ελλάδα “πνίγει” τους μετανάστες. Ένα ναυάγιο που έγινε σε διεθνή ύδατα πολύ μακριά από τα ελληνικά και που η Ελλάδα φέρει μόνο ευθύνη για την έρευνα και διάσωση, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο κ. Τσίπρας, αλλά ελπίζουμε να είναι η τελευταία.

Και αυτός και ο κ. Μουζάλας, που ασχολήθηκε με το μεταναστευτικό, φαίνεται ότι είναι αδιόρθωτοι, δεν μαθαίνουν από τα αποτελέσματα των πράξεων τους, ούτε από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Επανήλθε προχθές ο πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνέντευξή του και μίλησε ξανά για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, λέγοντας “ότι θα χαρεί αν γκρεμιστεί ο φράχτης, όπως όταν έπεσε το τείχος του Βερολίνου”.

Διαβεβαιώνουμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας, ότι ο φράχτης θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στα χερσαία τμήματα της χώρας, όπως και η φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, γιατί κυβέρνηση στις 26 Ιουνίου θα είναι η ΝΔ.

Για υποψήφιους βουλευτές Ροδόπης

Έχουμε δυο υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν κατόπιν υπόδειξης του Τουρκικού Προξενείου, των ψευτομουφτήδων της Ροδόπης. Δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη, υπάρχει μουσουλμανική σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Όσο για τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στη Ροδόπη, για την περίπτωση του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί συμψηφισμό, ούτε sms από το Τουρκικό Προξενείο, που υποδεικνύει να ψηφιστεί, εστάλη, ούτε εξελέγη και για άρση κάθε παρεξήγησης, υπέβαλλε την παραίτησή του. Επομένως, μιλάμε για δυο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Εμείς ζητάμε από τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μια απλή δήλωση ότι εκπροσωπούν τη μουσουλμανική μειονότητα. Γιατί το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι το εξής. Θα είναι Έλληνες μουσουλμάνοι ή θα δίνουν αναφορά στην Τουρκία; Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ κωφεύει και τους καλύπτει πλήρως.

Σχέση εμπιστοσύνης Μητσοτάκη με τον ελληνικό λαό

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε και έδωσε ένα ισχυρό ποσοστό στη ΝΔ που ελπίζουμε να γίνει ακόμη μεγαλύτερο την Κυριακή. Φτάνει πια με το θέατρο της αριστεράς και του παραλογισμού.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνικό κόμμα παίρνει ποσοστό πάνω από 40%; Όταν γινόταν κάτι αντίστοιχο με τον κ. Σημίτη και τον κ. Παπανδρέου, ήταν νίκη του λαού και τώρα είναι παντοκρατορία Μητσοτάκη;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με πανδημία… Μητσοτάκη, συνέχισε με ουκρανικό πόλεμο… Μητσοτάκη, ακρίβεια… Μητσοτάκη και τώρα μιλάει για ναυάγιο και παντοδυναμία… Μητσοτάκη.

Η νίκη θα είναι του ελληνικού λαού, ο Κυριακός Μητσοτάκης έχει χτίσει ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης μαζί του, ο λαός θα τον εμπιστευτεί ξανά για να συνεχίσει τη νέα τετραετία με καλύτερους μισθούς, καλύτερες συντάξεις, ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας για όλους και μια Ελλάδα ασφαλή για τα παιδιά μας, όπως μας αξίζει.

4η και 5η έδρα στο Νομό Λάρισας

Δεν έχω σταματήσει αυτές τις μέρες να επισκέπτομαι κάθε γωνιά του νομού μας. Στόχος μας, η ΝΔ να προσελκύσει όσο δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους, για μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα προχωρήσει σε μεγάλες μεταρρυθμίσεις, για να έρθει και 4η και 5η έδρα στο νομό μας, που θα είναι πρωταγωνιστής την επόμενη μέρα

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες