ΛΑΡΙΣΑ

Σε χαμηλά επίπεδα η συμμετοχή των Λαρισαίων στις εκλογές – Ποιά είναι η κατάσταση το απόγευμα, τι λέει το υπουργείο Εσωτερικών (φωτό)

Νέα ενημέρωση για τη συμμετοχή στις εκλογές εξέδωσε στις 17:00 το υπουργείο Εσωτερικών. Το ποσοστό συμμετοχής στο 88% των εκλογικών τμημάτων φθάνει στο 40,77%, κατά 8% μειωμένο σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου, που τέτοια ώρα το ποσοστό προσέλευσης ανερχόταν στο 48,76%.

Στο ίδιο κλίμα περίπου, υποτονική είναι η κίνηση και στα εκλογικά τμήματα της Λάρισας, αν και υπάρχει μία αύξηση των ροών μετά τις 5 το απόγευμα, όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του onlarissa.gr

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ενημέρωση των 13:30 η συμμετοχή ήταν στο 29,13%, δηλαδή μειωμένη συγκριτικά με τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Σύμφωνα λοιπόν με τα νεότερα στοιχεία του ΥΠΕΣ, η συμμετοχή μέχρι τις 17:00 είναι στο 40,77%. Τον Μάιο, την ίδια ώρα, ήταν 48,76% – μια απόκλιση της τάξης του 8%.

Τα στοιχεία είναι από τις 16:15, οπότε υπολείπονται δύο ώρες και 45 λεπτά για το δείγμα ώστε να κλείσουν οι κάλπες και να υπάρξει τελικό αποτέλεσμα για τη συμμετοχή.

Εντωμεταξύ, στις 20:30 θα υπάρξει η εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος από τη Singular, το οποίο θα είναι «απόλυτα προσεγγίσιμο στην τελική καταγραφή των ποσοστών των κομμάτων και στην καταγραφή εδρών και, άρα, της δυναμικής του πρώτου κόμματος».

Δείτε φωτογραφίες από κεντρικά εκλογικά τμήματα στην πόλη της Λάρισας, μετά τις 5.30 το απόγευμα:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες