ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 62 του ο συνδικαλιστής Απόστολος Ζαχαράκης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ/ΓΕΣ) και μέλος της Διοίκησης του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, Απόστολος Ζαχαράκης.

Ο εκλιπών μέχρι τη συνταξιοδότησή του εργαζόταν ως πολιτικό προσωπικό στην 1η Στρατιά, ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση, ενώ επίσης διετέλεσε και μέλος της Ε.Γ. της ΔΑΚΕ Δημοσίου Λάρισας.

Αφήνει πίσω τη σύζυγο Ελένη Γραμμένου – Ζαχαράκη, τα παιδιά τους Ασπασία, Δημήτριο, τα αδέλφια π. Πορφύριο, Ζαχαρία, Σοφία, Δημήτριο – Σταυρούλα.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 10 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στη Λάρισα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας εκφράζει την ειλικρινή θλίψη και την βαθύτατη οδύνη της για την εντελώς ξαφνική απώλεια του Απόστολου Ζαχαράκη, τ.Προέδρου του Συλλόγου υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ και -επί σειρά ετών -μέλους της Ε.Γ. του ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας.

“Ο Απόστολος Ζαχαράκης, κατά τη διάρκεια της συνδικαλιστικής του διαδρομής στάθηκε- με όλες του τις δυνάμεις- στο πλευρό των εργαζομένων,στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους και τίμησε με την παρουσία του το συνδικαλιστικό κίνημα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους, και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας” τονίζει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες