ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τέμπη: Ανυπόστατα ψέματα στα social για δήθεν θάνατο του Γεράσιμου που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Αισχρές φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media και ειδικότερα στο twitter, διαδίδοντας ότι ο Γεράσιμος – Ιάσωνας, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πρόκειται για απεχθές ψέμα το οποίος κανείς δεν γνωρίζει πως ξεκίνησε να διαδίδεται μέσα από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα διάφοροι χρήστες του να δίνουν συλλυπητήρια στους δικούς του.

Σαφώς και κατανοεί κανείς την σοβαρότητα την κατάστασης από την στιγμή που δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όπως διαβεβαιώνουν σοβαροί ιατρικοί κύκλοι οι οποίοι μάλιστα αναφέρουν πως η κατάσταση του νεαρού Βολιώτη παραμένει σταθερή και είναι απύρετος όπως ήταν από την αρχή της τραγωδίας, νοσηλευόμενος αυτή την στιγμή στην ΜΕΘ του ΓΝΛ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βολιώτης φοιτητής επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου από τους θεράποντες ιατρούς του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας όπου είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο νεαρός βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μύκητα, τον όποιον πρέπει να καταπολεμήσει για να μπορεί εξ νέου να επιστρέψει στο Κέντρο Αποθεραπείας της Γερμανίας.

Οι οικείοι του Γεράσιμου εξακολουθούν να περνούν τον δικό τους «γολγοθά» και είναι τουλάχιστον χυδαίο να κυκλοφορούν τέτοιου είδους φήμες.

Δείτε κάποια από τα σχόλια των χρηστών:

 

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες