ΘΕΣΣΑΛΙΑΛΑΡΙΣΑ

Οριστικό: Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον ακαδημαϊκό Δημήτρη Κουρέτα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιο Περιφερειάρχη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της απόφασης της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Κινήματος, έγινε σήμερα Πέμπτη.

Εκτός από τον κ. Κουρέτα στη Θεσσαλία, το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει και την κ. Βάσω Χοχλάκα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Σε ανάρτησή του με αφορμή την υποψηφιότητα, ο κ. Κουρέτας αναφέρει τα εξής: “Το 2019 κατεβαίνοντας στις περιφερειακές εκλογές με την ανεξάρτητη κίνηση Πρωτοβουλία , προσπάθησα να πείσω τους πολίτες της Θεσσαλίας ποιος πρέπει να είναι ο δρόμος της ανάπτυξης της περιφέρειας μας.

Ψηφιστηκαμε από το σχεδόν 6% των ψηφοφόρων χωρίς καμμία κομματική στήριξη . Συμμετείχα με άλλους δύο συμβούλους στο περιφερειακό συμβούλιο και στα 60 σχεδόν συμβούλια προσπάθησα πάντοτε να παρουσιάζω πρόταση πως θα γινόταν καλύτερη η περιφέρεια . Ποτέ δεν μάλωσα με κανένα συνάδελφο και πάντοτε επιδίωξα την σύνθεση γιατί μόνο έτσι προχωραει ένας τόπος . Οι συνάδελφοί μου στο περιφερειακό συμβούλιο γνωρίζουν από όλες τις παρατάξεις πόσο μόχθησα για να βελτιώνω τις περιβαλλοντικές μελέτες έτσι ώστε να είναι πάντα για το καλό του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα να γίνονται έργα .

Ήρθα στην Θεσσαλία 34 ετών και τώρα είμαι 61. Αυτό που δημιούργησα με τους συνεργάτες μου στο πανεπιστήμιο πήρε πολύ χρόνο . Σήμερα με τιμά η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ να με στηρίξει για την περιφέρεια Θεσσαλίας και καλώ όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο . Όπως έβαλα σκοπό της ζωής μου να δημιουργήσω αυτό που κάναμε στο τμήμα βιοχημείας , να είστε όλοι βέβαιοι ότι θα το κάνω στο ακέραιο και στην περιφέρεια . Και ξέρω ότι αρκετοί το πιστεύετε . Σας καλώ σε αυτή την προσπάθεια.”

 newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες