ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Δαούλας βάζει… «φωτιά» στη «Συμπαράταξη» και δηλώνει παρών στις επικείμενες εκλογές!

Στις εξελίξεις στην υπόθεση του AEL FC ARENA είχαν στραμμένο το βλέμμα τους το βράδυ της Πέμπτης οι δημοσιογράφοι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όμως η… «βόμβα» έσκασε για άλλο λόγο. Με την κήρυξη της έναρξης της συνεδρίασης από τον πρόεδρο του σώματος Δημήτρη Τάχο, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου κ. Καλογιάννη, ζήτησε τον λόγο.

Όπως εξήγησε, αποχωρεί από τη «Συμπαράταξη» αλλά παραμένει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Εξέλιξη που από μόνη της δείχνει πως η απόφαση του έμπειρου αυτοδιοικητικού κουβαλάει από πίσω της μπόλικο παρασκήνιο.

«Για λόγους αρχής τους οποίους θα εξηγήσω σε όποιον θέλει και όποτε θέλει αποχωρώ από τη Συμπαράταξη και θα παραμείνω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου. Τις επόμενες ημέρες θα σας φέρω γραπτώς τις παραιτήσεις μου από τα όργανα στα οποία συμμετέχω» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά το πέρας της μαραθώνιας συνεδρίασης, όταν το ρολόι έδειχνε μεσάνυχτα Πέμπτης και αφού το θέμα του γηπέδου είχε πάρει το δρόμο του, άπαντες αναζητούσαν τις αιτίες αυτής της απόφασης. Ο όρος «μη ανεκτές μεθοδεύσεις» ήταν εκείνος που σε πρώτη φάση δίνει μία πρώιμη… “γεύση” για το τι συνέβη στο εσωτερικό της Δημοτικής Παράταξης.

Ο ίδιος ο κ. Δαούλας πάντως, για λόγους αρχής όπως εξήγησε σε συνομιλητές του χθες Παρασκευή, θα μιλήσει αφότου ολοκληρώσει το τυπικό της διαδικασίας παραίτησης και από τα τρία αξιώματα που κατέχει.

Ακολούθως, θα ανοίξει τα χαρτιά του κι αν κανείς απλώς αναλογιστεί το αλέγκρο ταπεραμέντο του καθώς και την ευθύτητα του λόγου του, αβίαστα μπορεί να προϊδεάσει για μία πολύ ενδιαφέρουσα – πολιτικά και δημοσιογραφικά – εξέλιξη.

Ακόμη καλύτερο είναι το υπονοούμενο που άφησε κάποιος από το περιβάλλον του, πως «θα είναι παρών στις επικείμενες εκλογές…».

Ποιος είπε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις;

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες