ΛΑΡΙΣΑ

Ο ψόφιος σκύλος σε χωριό της Αγιάς, οι διαμαρτυρίες και η εστία μόλυνσης     

 Καταγγελία έφτασε στα γραφεία του onlarissa.gr για εστία μόλυνσης στο χωριό της Αγιάς, Καστρί, όπου ένας ψόφιος αδέσποτος σκύλος έχει δημιουργήσει εστία μόλυνσης και οι κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ζητούν -χωρίς ανταπόκριση ως στιγμής- την συνδρομή του δήμου για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αναλυτικότερα στο κείμενο της καταγγελίας αναφέρονται τα εξής:

«Την Παρασκευή 28 Ιουλίου το μεσημέρι, βρέθηκα στην ανάγκη και στην δυσάρεστη θέση να επικοινωνήσω με την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγιάς. Παραθέτω τον παρακάτω διάλογο με την ευγενέστατη υπάλληλο που απάντησε στο τηλέφωνο :

« -Καλημέρα. Είμαι ο κ. Τάδε, σας τηλεφωνώ από Λάρισα,  και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο Καστρί Αγιάς, σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, όμορο της ιδιοκτησίας μου, υπάρχει ένας ψόφιος αδέσποτος σκύλος.

-Ναι. Ωραία, θα ενημερώσω τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας.

– χρειάζεται να κάνω κάποια αίτηση ?

– όχι δεν είναι απαραίτητο».

Μετά από λίγη ώρα, η ευγενέστατη υπάλληλος  με ενημέρωσε ότι λόγω εκδηλώσεων του Δήμου στα παράλια, δεν υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό του Δήμου και θα πρέπει εγώ να απομακρύνω το ψόφιο σκύλο. Αμέσως μετά με κάλεσε ο προϊστάμενος και μου είπε ότι θα στείλει τον πρόεδρο της κοινότητας να απομακρύνει τον ψόφιο σκύλο.

Το αποτέλεσμα γνωστό. Ο σκύλος βρίσκεται ακόμη στην θέση που ψόφησε, να αποτελεί εστία μικροβίων και δυσοσμίας, και ο 85χρονος πατέρας μου να μην μπορεί να βγει από το σπίτι από την δυσοσμία, ούτε να ανοίξει κάποιος στην γειτονιά το παράθυρο για λίγο καθαρό και φρέσκο αέρα.

Επειδή είμαστε συνομήλικοι κε. Δήμαρχε και μεγαλώσαμε με το σύνθημα «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα», θα πρέπει να σας πω ότι Δήμος Αγιάς δεν είναι μόνο η Μελιβοία και η Σωτηρίτσα !!! Αντιπαρέρχομαι των διάφορων παραπόνων των κατοίκων του Καστρίου  και του υπόλοιπου πρώην Δήμου Λακέρειας που συχνά διαβάζω στο διαδίκτυο και σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες