ΛΑΡΙΣΑ

Γκαφατζίδες τραυματιοφορείς έπαθαν… Λάρισα – Μας θύμισαν τους επικούς Λαρισαίους και το βίντεο που έπαιξε σε όλο τον πλανήτη

Δύο τραυματιοφορείς στην Παραγουάη επιχείρησαν να μεταφέρουν έναν ποδοσφαιριστή εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά εν τέλει θύμισαν κάτι από… Λάρισα.

Επικό σκηνικό στην Παραγουάη! Ένας παίκτης της Σάλτο ντε Γκουαϊρά τραυματίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στην Ομπρέρος Ουνίδος και έπεσε στο γρασίδι. Ωστόσο, στην προσπάθειά τους να τον βγάλουν εκτός γηπέδου, δύο τραυματιοφορείς απέτυχαν παταγωδώς, πετώντας επί της ουσίας στο έδαφος!

 

Έτσι, έφεραν στον νου μνήμες από τους επικούς συναδέλφους του στο δικό μας Εργοτέλης – ΑΕΛ το 2015. Μάλιστα τότε το βίντεο με τους Λαρισαίους τραυματιοφορείς είχε ταξιδέψει μέχρι την Αμερική με την πασίγνωστη παρουσιάστρια σε όλο τον πλανήτη, Έλεν ντε Τζενέρις, να το παίζει στην εκπομπή της, σχολιάζοντας: «Αν δεν είχε τραυματιστεί προηγουμένως, τώρα σίγουρα τραυματίστηκε» και πρόσθεσε: «Βλέπουμε έναν τραυματισμένο παίκτη, ενώ οι άλλοι βιάζονται να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου γιατί κρατά καθυστερήσεις. Τα καταφέρνουν τελικά, ξεκινά το φορείο και…. άουτς… άουτς… αυτό πρέπει να πόνεσε»!

Δείτε το viral, τότε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες