ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έξαλλος ο Λαρισαίος αναλυτής καιρού Θ. Χατζηγρίβας: «Άρχισαν να πετάνε πέτρες, αφήστε να κάνουμε την δουλειά μας και κοιτάξτε το μαγαζάκι σας…»

Επίθεση σε διαδικτυακό πλαίσιο για την καιρική του πρόγνωση και τα Μερομήνια» δέχτηκε ο Λαρισαίος αναλυτής καιρού Θεοφάνης Χατζηγρίβας, κάτι που αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του απαντώντας με την σειρά του στα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται.

Συγκεκριμένα και λίγο πριν μιλήσει για τα νέα μερομήνια για την επόμενη χρονιά (από τον Αύγουστο του 2023 και για τους επόμενους 12 μήνες), επισημαίνει:

«Πριν καλά καλά ξεκινήσουμε, και σε αναμονή των προσωπικών μου “Μερονηνιων “άρχισαν σιγά σιγά κάποιοι να πετάνε πέτρες…..

Έχω τονίσει αρκετές φορές ότι ασχολούμαι με τον καιρό σε τρισδιάστατο φόντο…..

Από την επιστημονική του πλευρά, μέχρι και την πλευρά της παράδοσης….

Το όλο καλό όμως της υπόθεσης, παρά το ότι μπερδεύω καταστάσεις, είναι το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι ένα (1) και μοναδικό, και με σχεδόν απόλυτη επιτυχία.

Τώρα, αν μερικοί με διαδικτυακά πτυχία θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι σπάνιο και ιδιαίτερο, βγάζοντας μάλιστα εκτιμήσεις ή προγνώσεις με ποσοστά 1,2 ,20,23,45,66,79,88 % λες και παίζουμε ΚΙΝΟ, και με όλα τα ενδεχόμενα μέσα, όπως αν δεν βρέξει, θα χιονίσει η θα έχει ήλιο, τότε τζάμπα χαλάω το σάλιο μου.

Αφήστε μας, να κάνουμε την δουλειά μας, όπως εμείς ξέρουμε και κοιτάξτε το δικό σας μαγαζάκι».

Στο μεταξύ ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας αισθάνεται δικαιωμένος για δημοσιεύματα των ΜΜΕ των Αθηνών που γράφουν: «Αληθινά σε μεγάλο ποσοστό βγήκαν τα μερομήνια για τον καιρό του 2023. Ειδικότερα για τον Ιούλιο του 2023, είχαν προβλέψει για τις πρώτες ημέρες αστάθεια με σποραδικές κατά τόπους μπόρες και έντονο μελτέμι και θερμοκρασία έως 32°C. Για τα μέσα Ιουλίου οι προβλέψεις έκαναν λόγο για πολυ υψηλές θερμοκρασίες κυρίως στην Πελοπόννησο και τα Δυτικά. Για το τέλος Ιουλίου προέβλεπαν αρκετή υγρασία και αστάθεια, ιδίως στα ορεινά τμήματα του εσωτερικού κορμού τη χώρας. Παράλληλα, έδινα πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε επίπεδα καύσωνα, σε δυτικά, κεντρικά και νότια.

Σε ότι αφορά τον Αύγουστο, ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας, ο οποίος αναλύει τα Μερομήνια, προβλέπει ειδικότερ για το πρώτο 15ήμερο προέβλεψε παρατεταμένες ζέστες και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε επίπεδα ισχυρού καύσωνα. Τον Δεκαπενταύγουστο πάντως θα έχουμε αρκετή ζέστη και απουσία ανέμων.

Στο δεύτερο μισό του Αυγούστου (18-22) ο καιρός αναμένεται ζεστός και υγρός στα νοτιοανατολικά και ανατολικά τμήματα της χώρας. Πτώση της θερμοκρασίας θα υπάρξει στη Μακεδονία. Είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες καταιγίδες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Οι εκδρομείς του Αυγούστου πάντως αναμένεται να επιστρέψουν στις εστίες τους με νοτιάδες και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή».

Σε ανάρτησή του λοιπόν, αναφέρει: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που έστω και αργά, παραδέχονται τα ΜΜΕ ότι έπεσα, μέσα στα προσωπικά μου μερομήνια…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες