ΛΑΡΙΣΑ

Δίχως τέλος οι μέρες απομόνωσης σε χωριό της Λάρισας – Εξοργισμένοι κάτοικοι και επισκέπτες

Σε… κόμπο που δε λύνεται εξελίσσεται μέρα με τη μέρα η ταλαιπωρία για κατοίκους και επισκέπτες του χωριού Σκλήθρου, στο Δήμο Αγιάς, που παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις προς τον πάροχο της Cosmote παραμένουν αποκομμένοι από τον κόσμο, διανύοντας την πέμπτη ημέρα δίχως κινητή τηλεφωνία και σύνδεση στο ίντερνετ. Την όλη κατάσταση, που ξεκίνησε σταδιακά την Τετάρτη 2 Αυγούστου με κάποια «κωλύματα» και κλιμακώθηκε μέχρι και την τελική πτώση των υπηρεσιών, επικοινώνησε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Σκλήθρου κ. Χρήστος Τζίκας.

«Από τις 2 έως και τις 5 του μηνός η κινητή τηλεφωνία και το διαδίκτυο της Cosmote υπολειτουργούσαν, ενώ από τις 5 έως και σήμερα δεν λειτουργούν καθόλου. Έχουμε πάρει 500 φορές τηλέφωνο, μόνο τον πρωθυπουργό δεν έχουμε ενοχλήσει» τονίζει χαρακτηριστικά σε καταγγελία του στην εφημερίδα μας.

«Το χωριό αυτή την περίοδο είναι γεμάτο από κόσμο. Τουρίστες, επιχειρηματίες και φοιτητές που χρειάζονται πρόσβαση στο διαδίκτυο για τη μελέτη τους έχουν πρόβλημα. Ντροπή!» συμπληρώνει εξοργισμένος ο καταγγέλλων προειδοποιώντας πως: «Θα πάρουμε φωτιά και δε θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε με Πυροσβεστική και Αστυνομία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες