ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαρισαία η πιο hot ανερχόμενη τραγουδίστρια που απασχολεί τις τάσεις και αποτελεί νούμερο ένα πρόταση για τη Eurovision (φωτό – βίντεο)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά το περσινό κι έντονο ενδιαφέρον για τον τενόρο Βασίλη Κούρτη, ένα ανερχόμενο πρόσωπο με καταγωγή από τη Λάρισα και ειδικότερα τα Φάρσαλα, απασχολεί τους fans της Eurovision και μάλιστα σε βαθμό που το προτείνουν πρώτο για εκπροσώπηση της χώρας στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού.

Εννιά μήνες σχεδόν πριν από τον 1ο ημιτελικό της Τρίτης 7ης Μαΐου 2023, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, και οι «ζυμώσεις» μεταξύ φανατικών του θεσμού ολοκληρώθηκαν με επιλογή δεκάδας καλλιτεχνών, τόσο ομογενών όσο εγχώριων, αλλά και poll που αποτυπώνει τις προτιμήσεις του κοινού και βγάζει… πιθανό εκπρόσωπο.

  1. Silia Kapsis 35,6%
  2. Λίλα Τριάντη (LILA) 20,2%
  3. Κατερίνα Λιόλιου 11,4%
  4. Μαρίνα Σπανού 9,6%
  5. Ellize 6,5%
  6. Eleni C 6,2%
  7. Biased Beast 5,7%
  8. Δημήτρης Θεοδοσιάδης 2,1%
  9. Steve Onemanshow 1,8%
  10. Ερμογένης Σκιτίνης 0,8%

Τα παραπάνω αποτελέσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα τέλη του περασμένου Ιουλίου από την υπεύθυνη για τη δημοσκόπηση, eurovisionfun.com. Μια αρκετά μεγάλη δημοσκόπηση στην οποία καταμετρήθηκαν περίπου 900 ψήφοι. Το όνομα που αρκεί να σημειώσουμε, αυτό της 30χρονης Λαρισαίας Λίλας Τριάντη, που κατέγραψε ποσοστό της τάξης 20,2% και κέρδισε δίκαια τη δεύτερη θέση «χτίζοντας» διαφορά από την Κατερίνα Λιόλιου.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019 όταν η Λίλα από τα Φάρσαλα πήρε μέρος στον έκτο κύκλο του «X-Factor», που τότε προβαλλόταν από το OPEN. Η καριέρα της, βέβαια, είχε ξεκινήσει πριν τη συμμετοχή της στο show, ενώ είχε συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της Αθήνας: τη Ραλλία Χρηστίδου, το Χρήστο Δάντη, το STAN, την Τάμτα και τις Μέλισσες. Το 2020 κυκλοφόρησε με την PANIC RECORDS το up-tempo τραγούδι «1 Brosta», η χορογραφία του οποίου έγινε ένα από τα μεγαλύτερα challenges στην πλατφόρμα του TikTok. Το 2022 ακολούθησε το πρώτο EP της με τίτλο «ΧΙΤΑΝΑ» από τη δισκογραφική εταιρεία Barcode Entertainment. Η ίδια εκτοξεύθηκε τον πρόσφατο Μάιο του 2023 με την κυκλοφορία του «DÉJÀ VU», ενώ το «ATOYTALER» που ανέβηκε στο YouTube πριν 10 ημέρες την έφερε πρώτη στις τάσεις.

Σε συνέντευξή της στο Νίκο Μουτσινά είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για το διαγωνισμό λέγοντας «ναι» σε μια πιθανή εκπροσώπηση, αλλά συμπληρώνοντας πως θα ήθελε να πάει «με το κατάλληλο κομμάτι, τι σωστές συνθήκες και με ελληνικό στίχο».

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, με το ευτυχές της υπόθεσης πως μία Λαρισαία κερδίζει τις εντυπώσεις και θεωρείται απ’ τους καταλληλότερους καλλιτέχνες για την πρόκριση της χώρας και την καλύτερη δυνατή επίδοσή της στον τελικό.

Δείτε βίντεο:

Ν.Σ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες