ΛΑΡΙΣΑ

Στηρίζει Μαμάκο ο Ξηρομερίτης αλλά δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

«Παρών» στον αγώνα του υποψήφιου δήμαρχου Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκου θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Ξηρομερίτης, ο οποίος -όπως επισημαίνει σε δήλωσή του- δε θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Αναλυτικά όσα επισημαίνει: «Θεωρώ βέβαιο ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Λαρισαίων.Έχουμε αγωνιστεί πολλά χρόνια μαζί για τον Δήμο μας και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ένας αυτοδιοικητικός με μεράκι και όραμα! Είναι ένα νέος άνθρωπος με πολύ μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, και πραγματικά μπορεί να μετατρέψει τον Δήμο Λαρισαίων σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη ώστε να μπορεί να φέρει επάξια τον τίτλο της πρωτεύουσας της Θεσσαλίας.

Ο δυναμισμός του, ο αλτρουισμός του και το πνεύμα συνεργασίας που τον διέπει σε συνδυασμό με την ορμή της ηλικίας του, θα δώσουν μεγάλη ώθηση τόσο στον Δημοτικό μηχανισμό όσο και θα εκφράσουν τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας .

Εξαιτίας σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων και νέων ευθυνών που με δεσμεύουν, δεν θα μπορέσω να κατέλθω ως υποψήφιος αλλά θα είμαι παρών στον αγώνα σε κάθε γωνιά της πόλης μας, για την εξάλειψη των προβλημάτων των συνοικιών και των δημοτικών διαμερισμάτων ώστε να επικοινωνήσουμε την νέα πνοή, το όραμα των νέων ανθρώπων και να αποκτήσουμε τελικά την ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

Θα είμαι παρών συμβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την αναμέτρηση ως εργάτης και θα είμαι παρών στηρίζοντας τη νέα δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Θανάση Μαμάκο, σε όποιο κομμάτι της διοίκησης μου ζητηθεί.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες