ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίοι προσέρχονται στην κάλπη για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (φωτο – βίντεο)

Από τις 8 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα και στη Λάρισα για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ θα κλείσουν στις 8 το βράδυ.

Ως στιγμής τα στελέχη του κόμματος κρίνουν ικανοποιητική την προσέλευση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην κάλπη της Λάρισας, στο 1ο Γυμνάσιο.

Υπενθυμίζεται πως οι πέντε υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος είναι οι:  Έ.Αχτσιόγλου, Ευ.Τσακαλώτος, Στ.Κασελάκης, Ν.Παππάς, Στ. Τζουμάκας.

Αν κάποιος εκ των πέντε δεν συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 50%., τοτε θα υπάρξει δεύτερος γύρος την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στους δύο πρώτους. Να σημειωθεί πως εφόσον απαιτηθεί νέα προσφυγή στην κάλπη θα μπορούν να ψηφίσουν μόνον οι εγγεγραμμένοι του Α’ γύρου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Βασίλης Κόκκαλης, σημείωσε πως: “Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για όλη την ελληνική κοινωνία, γιατί περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ, την αξιόπιστη, εναλλακτική κυβερνητική πρόταση που θα είναι πρόταση υψηλών προσδοκιών για τη χώρα μας, πρόταση ανακούφισης. Οι εκλογές γίνονται με μεγάλη συμμετοχή και αυτό είναι ενθαρρυντικό, γίνονται βέβαια στη σκιά των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τον τόπο μας. Εύχομαι η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους και δυνατούς “.

Ο Συντονιστής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας, κ. Βασίλης Ζωγράφος, τόνισε ότι: “Υπάρχει μαζική συμμετοχή που και εμάς μας εξέπληξε. Από το πρωί χωρίς προβλήματα σε όλα τα εκλογικά κέντρα της ΠΕ Λάρισας προχωρά κανονικά η διαδικασία. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η ροή, θα δείξει ότι ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από το κόμμα”.

Στην ΠΕ Λάρισας τα εκλογικά τμήματα είναι τα εξής:

Δήμος Λαρισαίων: 1ο Γυμνάσιο Λάρισας (Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου).

Δήμος Αγιάς: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (δίπλα στο παλιό κέντρο Χρυσαλίδα)

Δήμος Ελασσόνας: Γραφεία ΟΜ Ελασσόνας, Κεντρική Πλατεία

Δήμος Κιλελέρ: Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας (Εθνάρχου Μακαρίου 181)

Δήμος Τεμπών: Ειρηνοδικείο Κισσάβου, Συκούριο

Δήμος Τυρνάβου: Γραφείο ΟΜ Τυρνάβου, Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου

Δήμος Φαρσάλων: Γραφεία ΟΜ Φαρσάλων, Κεντρική Πλατεία Φαρσάλων

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες