ΛΑΡΙΣΑ

Απόστολος Κωτσής: Γιατί συμμετέχω με το ψηφοδέλτιο του Θανάση Μαμάκου

Τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας στο πλευρό του Θανάση Μαμάκου, εξηγεί ο κ. Απόστολος Δ. Κωτσής.

Αναλυτικά αναφέρει: “Αναμφίβολα τομείς όπως αυτός της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού, καθώς και η οικονομική ανάπτυξη και το περιβάλλον ζωής προσδιορίζουν την ταυτότητα μιας πόλης.

Θεωρώντας, ότι από τα θεμελιώδη καθήκοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να θέσει στο επίκεντρο των πολιτικών της τη νεολαία παρέχοντας κίνητρα, ώστε να παραμείνει στην πόλη, τα ΑμεΑ διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες και καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και την Τρίτη ηλικία με πραγματικό σεβασμό, γνήσιο ενδιαφέρον και ουσιαστική στήριξη.

Αναμφίβολα, θέλουμε έναν δήμο με επίκεντρο τον δημότη όλων των συνοικιών, τις ανάγκες του, τις προσδοκίες του, τις αγωνίες του, την ασφάλειά του, τα όνειρά του, αλλά και τον επισκέπτη αυτής της πόλης.

Επειδή η Λάρισα κατά καιρούς έχει γράψει τη δική της ιστορία, ποδοσφαιρική, πολιτική, επιστημονική, επιχειρηματική στα δρώμενα της χώρας, ήρθε η ώρα να γράψει μια Νέα σελίδα τα επόμενα πέντε χρόνια, με νέο Δήμαρχο τον Θανάση Μαμάκο. Έναν δήμαρχο πάνω απ’ όλα ανθρώπινο, ειλικρινή, έντιμο, εργατικό, αξιόπιστο και κυρίως υπεύθυνο και με πνεύμα νικητή.

Επειδή κατά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά εντός του χώρου της Υγείας κατάλαβα, ότι ο ρόλος του επαγγέλματος – λειτουργήματος του Νοσηλευτή και της Νοσηλεύτριας δεν έχει βρει την κοινωνική αναγνώριση που του αξίζει, επιθυμώ μέσα από τις εθελοντικές δράσεις-προγράμματα του Επιμελητηρίου των Νοσηλευτών (Ε.Ν.Ε.-Ν.Π.Δ.Δ.), να μου δοθεί η ευκαιρία να τον αναδείξω σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή: προγράμματα ενημέρωσης, πρόληψης, εκπαίδευσης, συμβουλευτικής, από τα Δημοτικά σχολεία μέχρι και τα Γηροκομεία.

Ευελπιστώντας στην εμπιστοσύνη και την τιμητική σας στήριξη, για μια «Λάρισα που μας αξίζει», σας ευχαριστώ εκ των προτέρων θερμά για την ψήφο σας.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες