ΛΑΡΙΣΑ

Δείτε φωτογραφίες: Παρουσιάστηκαν στο Φρούριο οι υποψήφιοι της “Συμπαράταξης Λαρισαίων”

Η εκδήλωση της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Λαμπρούλη, στο λόφο του Φρουρίου, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού.

«Είμαστε η παράταξη και οι άνθρωποι που εγγυόμαστε την επόμενη ημέρα για τη Λάρισα. Με  αξιοπιστία λόγων και έργων, με αλληλεγγύη για όσους το έχουν ανάγκη, με ανάπτυξη για όλους, σε μια ανθεκτική και ασφαλής Λάρισα» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Μίλησε για «μεγάλο έργο ύψους 250 εκατ. ευρώ που έχει επιτελεστεί τα προηγούμενα χρόνια», ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της επόμενης περιόδου, ώστε η Λάρισα να πρωταγωνιστήσει ως κεντρικός πόλος ανάπτυξης με κύριο χαρακτηριστικό την εξωστρέφεια.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων, τόνισε ότι το έργο που έχει υλοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια, αποτελεί την αφετηρία και το εφαλτήριο για την συνεχή ανοδική πορεία της πόλης την επόμενη περίοδο και με σαφή στόχο να πρωταγωνιστήσει ως κεντρικός πόλος ανάπτυξης με κύριο χαρακτηριστικό την εξωστρέφεια.

Δείτε φωτογραφίες:


 



                   

Φωτογραφίες: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες