ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαρισαίος έκανε χαμό στην Βραζιλία – Τους χόρεψε …σάμπα με μπουζούκι – Τα μαθήματα σε γοητευτική αστυνομικίνα (φωτο – βίντεο)

«Χρόνια είχε να ακουστεί το μπουζούκι στην χώρα αυτή!» αναφέρει ο Λαρισαίος βιρτουόζος του μπουζουκιού Χρήστος Κατσιούρας που συνεχίζει να «οργώνει» τον πλανήτη παρέα με το μπουζούκι του μαθαίνοντας την πενιά στους κατοίκους διάφορων χωρών.

Αυτή φορά επέλεξε πιο θερμά κλίματα και μετά την Ρωσία ταξίδεψε στην άλλη άκρη του πλανήτη, την Βραζιλία, μαθαίνοντας τους Βραζιλιάνους συρτάκι, οι οποίοι άφησαν για λίγο την σάμπα και λάτρεψαν τους ελληνικούς ήχους και χορούς.

«Καλεσμένος λοιπόν από τον Ελληνισμό του Σάο Πάολο έζησα μια φανταστική, συγκινητική βραδιά. Έλληνες και Βραζιλιάνοι μας αγκάλιασαν και μας τίμησαν απίστευτα! Η περιοδεία στην Βραζιλία συνεχίζεται με τρέλα!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χρήστος.

Μάλιστα ανέβασε και βίντεο όπου βρίσκεται στο κέντρο του Σάο Πάολο και μαθαίνει μπαγλαμαδάκι σε όμορφη Βραζιλιάνα…, αναφέροντας: «Η έμπνευση της ημέρας στο κέντρο του Σάο Πάολο… Περιστοιχισμένα και όμορφα».

Δείτε τα βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες