ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι «αρνητικές» εκπλήξεις: Ποιοι δεν εκλέγονται ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων από τις παρατάξεις Μαμάκου – Καλογιάννη

Ανακατατάξεις και αρνητικές εκπλήξεις λαμβάνουν χώρα στη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Αναμενόμενα, η παράταξη του ηττημένου Απόστολου Καλογιάννη λόγω του μικρότερου αριθμού συμβούλων που εκλέγει, δε θα έχει στη νέα σύνθεση αρκετούς απερχόμενους. Πρόκειται για τους  Ράνια Ραπτοτάσιου, Νίκο Καλτσά, Γιάννη Μπουσμπουκη, Δημήτρη Τάχο, Χρήστο Τσιλιμίγκα, Θόδωρο Καφέ και  Βαγγέλη Μόρα.

Αντίστοιχα, από την παράταξη του κ. Μαμάκου φαίνεται πως δεν εκλέγονται (δεν έχει τελειώσει η ενσωμάτωση του συνόλου της σταυροδοσίας) η Ελένη Ξυνοπούλου, ο Απόστολος Παπαπαρίσης, ο Δημήτρης Παπαποστόλου και ο Βασίλης Παπαδημητρίου.

Υπενθυμίζεται τέλος πως από την παράταξη του κ. Καλογιάννη δεν είναι ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Θωμάς Δαούλας που ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν έθεσε υποψηφιότητα, ενώ από αυτή του κ. Μαμάκου οι Μαίρη Καμηλαράκη και ο Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος που ήταν υποψήφιοι στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες