ΛΑΡΙΣΑ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας: Κάλεσμα στην μεθαυριανή συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης

Κάλεσμα στην μεθαυριανή (Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023) συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης που θα λάβει χώρα στην Κεντρική πλατεία και ώρα 7 το απόγευμα, απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας, με την εξής ανακοίνωση:

“Η διαρκής κλιμάκωση του πολέμου από την πλευρά του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό, η συνέχιση των εποικισμών, η δολοφονική απομόνωση και η γενοκτονία των εκατομμυρίων Παλαιστινίων που ζουν στην Λωρίδα της Γάζας προκαλούν την απόλυτα δικαιολογημένη και νόμιμη στην συνείδηση των λαών ένοπλη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.

Η στάση ενεργητικής στήριξης του σφαγέα του παλαιστινιακού λαού από την κυβέρνηση και το επίσημο αστικό πολιτικό σύστημα, η εμετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του ισραηλινού κράτους δείχνουν τον βαθμό αντιδραστικής συμπόρευσης με τις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις στην περιοχή.

Η επιλεκτική ευαισθησία των μεγάλων ΜΜΕ για την επίθεση στο Ισραήλ, η μονόπλευρη υπόμνηση της φρίκης του πολέμου δεν είναι παρά ρεσιτάλ υποκρισίας από την πλευρά τους.

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης την Τετάρτη 18/10, στις 7 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες