ΛΑΡΙΣΑ

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» των πλημμυροπαθών της Νέας Σμύρνης

Για την αγάπη και την αλληλεγγύη που έχουν εισπράξει το χρονικό διάστημα από τις καταστροφικές πλημμύρες μέχρι και σήμερα, ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους οι πλημμυροπαθείς της Νέας Σμύρνης, όσους τους στήριξαν έμπρακτα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε θερμά

-τον π. Γεώργιο εφημέριο της ενορίας του Αγίου Δημητρίου που με προσωπικό αγώνα και  συνεπικουρούμενος από εθελοντές, μας βοήθησε πολύ κατά τη διάρκεια της πλημμύρας και συνεχίζει να βοηθά και μετά από αυτήν..

-Το δίκτυο αγώνα και αλληλεγγύης για την σημαντική βοήθεια που μας προσέφερε..

-τους δασκάλους του 33ου δημοτικού σχολείου Λάρισας και προσωπικά την κ. Χρύσα Καραμανέ για την πολύτιμη βοήθειά τους..

-όλους τους αφανείς και ανωνύμους που μέσω τρίτων μας βοηθούν ποικιλοτρόπως.

-το κόμμα ΝΙΚΗ και προσωπικά τον βουλευτή Λαρίσης κ. Γιώργο Ρούντα που και ο ίδιος μας επισκέφθηκε για να αντιληφθεί ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής, αλλά και μεγάλη βοήθεια μας εξασφαλίζει…

-τέλος να ευχαριστήσουμε θερμότατα την ιερά μονή Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου για την πολύ μεγάλη και ευρέος φάσματος βοήθεια που μας προσφέρει συνεχώς.. Από είδη ατομικής υγιεινής μέχρι σαλόνια και τραπεζαρίες.
Ευχόμαστε ο Θεός να τους έχει πάντα γερούς και δυνατούς, πάντα υγιείς, για να συνεχίσουν με την σύνεση και την διάκριση που τους χαρακτηρίζει να βοηθούν, να συμπαρίστανται, να ελεούν και το πιο σημαντικό να φωτίζουν τον κόσμο με το παράδειγμά τους
Τους ευχαριστούμε θερμώς».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες