ΛΑΡΙΣΑ

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας: Οι αναπροσαρμοσμένοι πίνακας δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων υποδιευθυντών

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, με βάση το άρθρο 3 της με αρ. Φ.361.22/68/100287/Ε3/12-9-2023 (Β΄ 5426) Υ.Α. «Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής και τοποθέτησης των Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.), καθώς και των Υπευθύνων Τομέων Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.)», αναρτά στην ιστοσελίδα της σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, τους αναπροσαρμοσμένους πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψήφιων Υποδιευθυντών/ντριών ανά Σχολική Μονάδα αρμοδιότητας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.) Λάρισας, όπως αυτοί προκύπτουν από τη με αρ. 20/15-11-2023 Πράξη του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής (Τ.Σ.Ε.) Π.Ε. Λάρισας.

Κατόπιν τούτου, καλούνται:

1) Οι δεκτοί υποψήφιοι/ες εντός δύο (2) ημερών από την ανάρτηση των αναπροσαρμοσμένων πινάκων, ήτοι από την Πέμπτη 16/11/2023 έως την Παρασκευή 17/11/2023, να υποβάλουν στον Διευθυντή της αντίστοιχης σχολικής μονάδας αντίγραφο του βιογραφικού τους σημειώματος, που είχαν υποβάλει με την υποψηφιότητά τους στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

2) Οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων που περιλαμβάνονται στους πίνακες δεκτών υποψήφιων Υποδιευθυντών/ντριών, να εκφράσουν τη γνώμη τους, εντός πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση των αναπροσαρμοσμένων πινάκων, ήτοι από την Πέμπτη 16/11/2023 έως και τη Δευτέρα 20/11/2023.

Η γνώμη του Διευθυντή/ντριας της σχολικής μονάδας περιλαμβάνει την άποψή του για τον/την υποψήφιο/α που προκρίνει για τη θέση του/της Υποδιευθυντή/ντριας και διαβιβάζεται από τον ίδιο στο Τ.Σ.Ε. Π.Ε. Λάρισας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προς το tse-pelar@sch.gr και με θέμα: «Τ.Σ.Ε.-Σχολική μονάδα – Γνώμη Διευθυντή/ντριας».

Για τη διαμόρφωση της γνώμης δύναται να συνεκτιμάται μεταξύ άλλων η ικανότητα του κάθε υποψηφίου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να επιδεικνύει συνεργατική διάθεση και να επιλύει προβλήματα, ιδίως διδακτικά, διοικητικά, οργανωτικά και λειτουργικά, η προσωπικότητα και η γενική συγκρότηση του υποψηφίου, η συνεισφορά του στη δημιουργία κατάλληλου παιδαγωγικού κλίματος καθώς και η οργάνωση ή η συμμετοχή του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΥΠ-ΝΤΩΝ 2023-2024 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΚΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΥΠ-ΝΤΩΝ 2023-2024

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες