ΛΑΡΙΣΑ

Αντιδρούν και συνεδριάζουν για το φορολογικό νομοσχέδιο οι Λαρισαίοι δικηγόροι – Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις (φωτο – βίντεο)

Την αντίδραση τους για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο εκφράζουν οι Λαρισαίοι δικηγόροι που συνεδριάζουν αυτή την ώρα, μεσημέρι Τρίτης στο Δικηγορικό Μέγαρο όπου το προεδρείο θα ενημερώσει τα μέλη για τις νέες εξελίξεις και έπειτα θα αποφασισθεί ο τρόπος κινητοποίησής τους.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τρύφωνας Τσάτσαρος τόνισε στις δηλώσεις του πως: «είναι προγραμματισμένη για σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας με θέμα την ενημέρωση του σώματος για τις εξελίξεις στο φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά και για την λήψη απόφασης για τις κινητοποιήσεις μας. Είναι ένα νομοσχέδιο που προκάλεσε την συνολική αντίδραση του δικηγορικού σώματος. Η βασική του φιλοσοφία έχει να κάνει με την θέσπιση τεκμαρτού φορολογικού εισοδήματος. Είναι μια αναποτελεσματική, αναχρονιστική φιλοσοφία και άδικη, κανείς δεν είναι υπέρ της φοροδιαφυγής. Είμαστε όμως υπέρ ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος και μια τέτοια μεταρρύθμιση πρέπει να πραγματοποιηθεί αφού ληφθούν υπόψη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιστήμονες και οι ιδιαιτερότητες του κάθε επαγγέλματος. Αίτημά μας είναι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και είμαστε σε εγρήγορση για κινητοποιήσεις».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες