ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Βαρύ το πένθος για τον 24χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο με το βυτιοφόρο το βράδυ της Παρασκευής

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, μόλις 24 ετών, στο τροχαίο που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής έξω από τη Λάρισα.

Το συμβάν έλαβε χ΄ρα στο 8ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Λάρισας – Συκουρίου, στο ύψος μεταφορικής εταιρείας μετά τη διασταύρωση του Ομορφοχωρίου, όταν υπό συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος ενώ κατευθυνόταν προς τη Λάρισα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βυτιοφόρο που οδηγούσε 46χρονος από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. κυριολεκτικά να μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Νεκρός είναι ο Λάζαρος Βαξεβάνος του Θεοδώρου. Ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε υγραέριο συνελήφθη ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Το πρωί του Σαββάτου εξάλλου, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το δυστύχημα αναφέροντας τα εξής: “Χθες, 1-12-2023, το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και συγκεκριμένα επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Συκουρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. ελκυστήρα με επικαθήμενο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.
Νεκρός ο 24χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ|.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες