ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: 3Sips και Very Coffee Beans συστήθηκαν στο κοινό – Πόλος… γευσιγνωστών το event γνωριμίας για τα δύο αναπτυσσόμενα coffee brands (φωτό – βίντεο)

Γνωριμία με τις θεσσαλικές επιχειρήσεις έκαναν τα δύο ποιοτικά και ραγδαία αναπτυσσόμενα coffee brands: 3Sips και το Very Coffee Beans, στο πλαίσιο ενός μεγάλου event, που διοργανώθηκε σήμερα, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Πάρκο Καινοτομίας Joist, στη Λάρισα, από την εταιρεία Willco Elevating Goods.

«Εμπορευόμαστε καφέ και λοιπά προϊόντα. Έχουμε να προσφέρουμε δύο νέα brands στη Λάρισα, τη Θεσσαλία και στην πορεία πιστεύουμε και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε όσους περισσότερους επιχειρηματίες και να συνεργαστούμε μαζί τους» τόνισε σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr ο ένας εκ των συνιδιοκτητών της εν λόγω εταιρείας Δημήτρης Σαμαντάς.

Κατά τη διάρκεια του event έγινε εταιρική παρουσίαση, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα brands.

Λίγα λόγια για την Willco Elevating Goods

Ιδρύθηκε το 2023, έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την διάθεση προϊόντων καφέ και προϊόντων συναφών με τον καφέ, στον κλάδο HORECA, εξυπηρετώντας τους νομούς της Θεσσαλίας.

Φιλοδοξία της εταιρείας είναι να διαδραματίσει έναν πρωτοποριακό ρόλο στην αγορά του καφέ, εστιάζοντας στην ποιοτικά ανώτερη πρώτη ύλη και στις στοχευμένες υπηρεσίες, με στόχο την προσφορά εξατομικευμένων λύσεων στους συνεργάτες της.

Για την επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών της, η Willco δημιουργεί συνεργασίες με εταιρίες – παραγωγούς οι οποίες έχουν τη δική τους ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία στο κανάλι HORECA. Κατά αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει την άρτια ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες