ΑΕΛ

«Πάτησε» κορυφή η ΑΕΛ! Πέρασε από την Χαλάστρα νικώντας τον Καμπανιακό με 0-2 – Δείτε τα γκολ

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ επικράτησε στην Χαλάστρα του τοπικού Καμπανιακού και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της τον Λεβαδειακό, που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Το 0-1 ήρθε στο 64’ όταν ο Καλουτσικίδης από τα δεξιά βρήκε τον Παπαγεωργίου στο ύψους της μεγάλης περιοχής και ο τελευταίος με σουτ στην αριστερή γωνία νίκησε τον Κασαπίδη.

Δείτε το γκολ:

Η νίκη της ΑΕΛ «κλείδωσε» στο 79’ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Ογκμποε έδωσε την πάσα στον επερχόμενο Μαϊδανό που έκανε το δυνατό σουτ, ο Κασαπίδης απέκρουσε προσωρινά όμως ο Πεντρόσο ακολούθησε τη φάση και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2.

Δείτε το γκολ:

Δείτε τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά τη νίκη της ΑΕΛ

Οι Συνθέσεις

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης): Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Ταΐρης (46′ Νικολαΐδης), Πουκουδής, Σαρβανίδης (81′ Καράμπελας), Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Καθάριος, Ζαννάκης (46′ Παπακωνσταντίνου), Γαρύφαλος.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ. (58′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού (81′ Παπαδόπουλος), Αντράντα (68′ Θωμαΐδης), Παπαγεωργίου Κ., Πεντρόσο (81′ Νίνο), Μαυριάς (58′ Ογκμπόε).

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία δεκάδων Λαρισαίων στο γήπεδο της Χαλάστρας που αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Φωτό: Κώστας Τσομάκος

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες