ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Πλημμύρισε» από ευχές το γραφείο του Δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου για την ονομαστική του εορτή (φωτό – βίντεο)

Ευχές στο γραφείο του για την ονομαστική του εορτή δέχεται σήμερα το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος.

Από το πρωί, το γραφείο του  “γέμισε” ευχές από πολίτες και φορείς, με τον ίδιο να δέχεται επισκέπτες μέχρι και τις 2 μ.μ, αλλά και απόγευμα, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

«Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι εκατοντάδες συμπολίτες και συνεργάτες μας ήρθαν να μου ευχηθούν, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την αποδοχή, όσον αφορά στη διαδικασία της επιλογής μου στη θέση του Δημάρχου, το οποίο δίνει επιπλέον δύναμη και ώθηση στο δύσκολο έργο που έχω αναλάβει», δήλωσε ο κ. Μαμάκος.

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ δυναμική και παραγωγική περίοδο. Εγώ και οι συνεργάτες μου ενημερωνόμαστε καθημερινά πολλές ώρες για τα τρέχοντα και μεγάλα ζητήματα του Δήμου Λαρισαίων, οπότε αυτή η αθρόα προσέλευση του κόσμου είναι μια ακόμα σημαντική ώθηση στην προσπάθεια αυτή», τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες