ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον «1ο Αγώνα Μνήμης Τεμπών»

Απόφαση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και την τέλεση της εκδήλωσης με την επωνυμία «1ος Αγώνας Μνήμης Τεμπών», την Κυριακή (03- 03-2024), στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας-Συκουρίου-Πουρναρίου-Ελάτειας- 2ος Κυκλικός Κόμβος Α/Κ Ευαγγελισμού».

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων, στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, στην προστασία των συμμετεχόντων και λοιπών παραγόντων, στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης με την επωνυμία «1ος Δρόμος Μνή- μης Τεμπών», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (03-03-2024) στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας-Συκουρίου-Πουρναρίου-Ελάτειας-2ος Κυκλικός Κόμβος Α/Κ Ευαγ γελισμού, αποφάσισε:

  1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπή της κυκλοφο- ρίας όλων των οχημάτων, στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας-Συκουρίου- Πουρναρίου-Ελάτειας- Δεύτερος (2ος) Κυκλικός Κόμβος Α/Κ Ευαγγελισμού, από την δ/ση της με την Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης έως τον δεύτερο (24) κυκλικό κόμβο του Α/Κ Ευαγγελισμού και στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Συ- κούριο-Πουρνάρι-Ελάτεια- Δεύτερος (2ος) κυκλικός κόμβος Α/Κ Ευαγγελι- σμού, την Κυριακή (03-03-2024) και από ώρα 08:45 ά την τέλεση της Εκ- δήλωσης με την επωνυμία «1ος Δρόμος Μνήμης Τεμπών
  2. Η ανωτέρω διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, επί της ανα- φερόμενης οδού, θα αίρεται σταδιακά μετά το πέρας της διέλευσης των συμμετεχόντων.
  3. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πλη- ροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανω τές και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
  4. Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφορια- κών ρυθμίσεων να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαι- τούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφο- ριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευ- θύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης εν λόγω αγώνα. Επιπλέον σε κάθε περίπτωση πρέπει να υποστηρί ζουν την ταχεία διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστική και Αστυνομία).
  5. Της παρούσας εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης και επέμβασης (Ασθενο- φόρα- Πυροσβεστική-Πολιτική Προστασία).
  6. Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις δια- τάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες