ΛΑΡΙΣΑ

«Έφυγαν» από τη ζωή έξι Λαρισαίοι

Απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών ο Νικόλαος Ευστρατίου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, και ώρα 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευλης στα Μεσάγκαλα.

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών η Μαργαρίτα Παπαδημητρίου Δούκα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, και ώρα 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Δαμασίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Παρασκευή Σουλιώτη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αναγέννησης.

Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών η Δέσποινα Κουλτούκη. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε ο καθηγητής χειρουργικής Ευάγγελος Ι. Παπαευαγγέλου με καταγωγή από τη Λάρισα. Ενταφιάζεται σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε χθες από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Αθηνών.

Απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών η Ιουλία Καρβούνη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αγίου Δημητρίου στη Μαρμαρίνη Αγιάς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες