ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξεσηκώθηκαν και διαδήλωσαν σεισμοπαθείς στον Τύρναβο τρία χρόνια μετά το χτύπημα του εγκέλαδου – Ζητάνε τις αποζημιώσεις (φωτο – βίντεο)

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου στον Τύρναβο οι σεισμοπαθείς της περιοχής, σε ένα συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

«Οι σεισμόπληκτοι του Δήμου Τυρνάβου δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία. Τρία χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό δεν δέχονται να μένουν άλλο σε κοντέινερ και «κίτρινα» σπίτια, να μην έχουν πάρει επαρκείς αποζημιώσεις, να φοβούνται ένα νέο σεισμό. Θέλουν έργα και όχι άλλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, προκειμένου να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο τους σε ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες», ανάφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στ. Τσικριτσής τόνισε ότι οι σεισμοπαθείς ακόμη μένουν στα κοντέινερ και χρειάζονται υποστήριξη τρία χρόνια μετά το σεισμό.

Στο πλευρό των σεισμοπαθών στάθηκαν οι βουλευτές Λάρισας κα. Ευαγγελία Λιακούλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και του ΚΚΕ κ. Γιώργος Λαμπρούλης.

Ο σεισμοπαθής κ. Βάιος Τούλας τόνισε ότι πέρασαν όλο αυτό το διάστημα όλοι οι πολιτικοί, αλλά έδωσαν μόνο υποσχέσεις και όχι πράξεις.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες