ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μεϊμαράκης από Λάρισα: Όλο και περισσότεροι πυκνώνουν τις τάξεις μας και δηλώνουν ότι θα έρθουν να ψηφίσουν – Η Ευρώπη είναι μέσα στην καθημερινότητά μας (φωτο – βίντεο)

Για τάση αύξησης των ψηφοφόρων έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στις δηλώσεις του πριν από την πολιτική συγκέντρωση με θέμα τις ευρωεκλογές, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.

Ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε πως: «Από την περιοδεία μου σε όλη την Ελλάδα βλέπω ότι όλο και περισσότεροι πυκνώνουν τις τάξεις μας και δηλώνουν ότι θα έρθουν να ψηφίσουν. Στην ουσία θα πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πλέον έχει πάρα πολλές αρμοδιότητες και ψηφίζει νόμους και το 70% σχεδόν των νόμων που ψηφίζει το ελληνικό κοινοβούλιο είναι νόμοι που έχουν ψηφιστεί στο ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνετε ότι πλέον η Ευρώπη είναι μέσα στην καθημερινότητά μας και για αυτό ακριβώς θα πρέπει να συμμετέχουμε, να ψηφίσουμε κόμματα που έχουν ευρωπαϊκές πολιτικές και να βάλουμε σταυρό σε ανθρώπους που πιστεύουμε ότι θα μας εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Σε ότι αφορά την ακρίβεια που ταλανίζει τη χώρα ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι: «Νομίζω ότι έχει αναλυθεί η συζήτηση για την ακρίβεια, έχει απαντήσει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Αυτό που μπορώ να σας πω εγώ είναι ότι υπάρχουν διάφορες αιτίες για τμήματα της ακρίβειας. Ένα από αυτά βεβαίως είναι και το αν κάποιες πολυεθνικές παραβιάζουν τους κανόνες της αγοράς, όπου αυτό είναι αρμοδιότητα της επιτροπής και για να παρέμβει η επιτροπή χρειάζεται να υπάρχει ένα κίνητρο, μια καταγγελία. Αυτό και έγινε, ορθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε την επιστολή και ορθώς η επιτροπή θα παρέμβει, ώστε αυτό να σταματήσει. Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι οι τιμές της παραγωγής και των πρώτων υλών είναι πάρα πολύ αυξημένες και πρέπει  να ληφθεί υπόψη αυτό και επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρχει αισχροκέρδεια λόγω του πολέμου σε ορισμένα είδη τροφίμων, γιατί σε κάποια άλλα οι τιμές συγκλίνουν. Παρόλα αυτά είναι ένα ζήτημα το οποίο η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει».

“Η Νέα Δημοκρατία λέει πάντα την αλήθεια, είτε είναι αρεστή είτε όχι»”

«Δίνω λόγο σε εσάς, απολογούμαι, όπως θα έκανα στον πατέρα και τη μητέρα μου», τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στα ιδιαίτερα συναισθήματα που τρέφει για τη Λάρισα και τη Θεσσαλία και υποσχόμενος να ανταποκριθεί στον τόπο και μετά τις εκλογές.

Ο ίδιος έπειτα υπογράμμισε ότι βασικός λόγος που βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ήταν η θέλησή του να «ξεσηκώσει» τους ψηφοφόρους, ενώ έκανε λόγο για τη σημασία των ευρωεκλογών.

«Υπηρετούμε τις αρχές και τις αξίες μας με οποιοδήποτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί η Νέα Δημοκρατία λέει πάντα την αλήθεια, είτε είναι αρεστή είτε όχι», δήλωσε έπειτα ο ίδιος.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ, κ.κ. Χρήστος Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς καθώς και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Β. Μεϊμαράκη:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτο/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες