ΛΑΡΙΣΑ

Μαρούδας: «Ψήφο στο ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι αγώνες και να αποσπάμε κατακτήσεις»

Τις προτάσεις του ΚΚΕ για κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη πλατιάς κατανάλωσης, στην ενέργεια και τα καύσιμα, υπενθύμισε ο Ρίζος Μαρούδας μέλος της ΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων του ν. Λάρισας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Κατήγγειλε την υποκρισία των αστικών κομμάτων που τώρα μιλάνε για την ακρίβεια ενώ απέρριψαν την σχετική πρόταση νόμου του ΚΚΕ που αποτελεί μία ανάσα ανακούφισης για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Υπενθύμισε ότι αυτά τα αστικά κόμματα και στο ελληνικό κοινοβούλιο και στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισαν την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, την «πράσινη» ανάπτυξη, εξαιτίας των οποίων αυξάνονται δραματικά και πάλι οι τιμές του ρεύματος.

Κατήγγειλε πως παρότι στη χώρα μας υπάρχουν οι δυνατότητες να παράγονται φθηνά και ασφαλή αγροτικά προϊόντα για τον λαό, αυτό δεν γίνεται γιατί κυριαρχεί το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων, των μεγάλων βιομηχανιών, γαλακτοβιομηχανιών κ.α.

Ο λαός να ψηφίσει το ΚΚΕ που παλεύει μαζί με τον λαό ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική για να αλλάξουν οι συσχετισμοί, για να αποσπάμε κατακτήσεις, κατέληξε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες