ΛΑΡΙΣΑ

Καπνοί «έπνιξαν» το κέντρο της Λάρισας – Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα, γυναίκα απεγκλωβίστηκε από μπαλκόνι (φωτό – βίντεο)

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας, όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα της οδού Μανδηλαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 2:35 μ.μ. περίπου με δύο υδροφόρα οχήματα κι άλλα δύο βοηθητικά να σπεύδουν για αρχή στο σημείο, ενώ στην επιχείρηση συνέβαλε και η Αστυνομία αποκλείοντας το χώρο από περαστικούς.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε υπό άγνωστες συνθήκες σε διαμέρισμα 4ου ορόφου. Φθάνοντας οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν στην εκκένωση της πολυκατοικίας λόγω ανάδυσης έντονων καπνών.

Μάλιστα, χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής για διάσωση ηλικιωμένης που διέμενε στον 1ο όροφο του κτιρίου. Ο απεγκλωβισμός της έγινε από το μπαλκόνι με τη χρήση σκάλας.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Νεότερη ενημέρωση (3:45 μ.μ.): Η εκκένωση της πολυκατοικίας συνεχίζεται. Από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας απομακρύνθηκε μια νεαρή.

Νεότερη ενημέρωση (4:40 μ.μ.): Μέχρις στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί από τους χώρους της πολυκατοικίας τρία άτομα, ενώ η επιχείρηση της Πυροσβεστικής συνεχίζεται. Στο σημείο βρέθηκαν και σταθμοί του ΕΚΑΒ, προκειμένου να δώσουν στους διασωθέντες τις πρώτες βοήθειες. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε σε κλειστό ως στιγμής διαμέρισμα, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής επιχειρούν με τη βοήθεια των ενοίκων να ελέγξουν τα κλειδωμένα διαμερίσματα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες