ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαμπερά εγκαίνια για τον εκθαμβωτικό νέο πολυχώρο στη Λάρισα – Το Κτήμα Καψιώχα σε καθηλώνει με τη μεγάλη έκταση, τις πισίνες και τους πανύψηλους φοίνικες (φωτο)

Το Κτήμα Καψιώχα αποτελεί έναν μοναδικό contemporary χώρο ο οποίος δημιουργήθηκε με προσοχή στη λεπτομέρεια και υψηλή αισθητική μέσα σε μία καταπράσινη έκταση 9 στρεμμάτων μόλις 9 χλμ. από το κέντρο της Λάρισας.

Τα εγκαίνια που έγιναν πριν μερικές ημέρες ήταν τόσο λαμπερά όσο εκθαμβωτικός είναι και ο συγκεκριμένος χώρος. Οι καλεσμένοι κατέκλυσαν το Κτήμα Καψιώχα, απολαμβάνοντας την όμορφη εκδήλωση των εγκαινίων, ενώ έμειναν πραγματικά εκστασιασμένοι από τον πολυχώρο που σαγηνεύει με το που τον αντικρίσεις από κοντά.

Οι εκδηλώσεις στο Κτήμα Καψιώχα ξεκινούν με βασική προϋπόθεση την χαλαρή ατμόσφαιρα, τη φινετσάτη διακόσμηση και τις υψηλές απαιτήσεις, όλα όσα δηλαδή χρειάζονται για την απαραίτητη ιδιωτικότητα που απαιτείται σε μια εκδήλωση.

Απολαύστε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας και χαρείτε γάμους, βαπτίσεις, ομιλίες, εταιρικά events, parties δίπλα στις δύο πισίνες του κτήματος Καψιώχα και κάτω από τους πανύψηλους φοίνικες.

Οι υπεύθυνοι του πολυχώρου διαθέτουν τόσο τις εγκαταστάσεις όσο και την εμπειρία…

Αδράξτε την ευκαιρία!

Δημιουργούν γεύσεις για κάθε εκδήλωση με γνώμονα την ποιότητα των πρώτων υλών και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις. Το Κτήμα Καψιώχα μπορεί να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας!

Για λίγους ή πολλούς καλεσμένους το Κτήμα Καψιώχα μπορεί να φιλοξενήσει στο χώρο του έως 1.200 άτομα.

Βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας-Μαυροβουνίου (κόμβος Ελευθερών) με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες